مطالب قدیمی

وبکست های داده کاوی و بیگ دیتا، از امروز تا ۲۰ آگوست

در این پست به شما وبکست های آنالیز، بیگ دیتا، علم داده ها و داده کاوی را از تاریخ ۲۱ ژولای (امروز) تا ۲۰ آگوست معرفی خواهیم کرد. با مفتا همراه باشید

زمان رویدادها
Jul 21
۱۰ am PT
۱ pm ET
ارائه راهنمایی ها و ترفندهای تقسیم کارمندان توسط سیستم های Salford

salford-systems-248

Jul 21
۱ pm PT
۴ pm ET
صوت بنیادین و وابسته به ساختار (Structurally Sound): جلسه توجیهی با Krish Krishnan و Teradata درباره بدست آوردن سبک معماری مخصوص به خودتان
Jul 22
۸ am PT
۱۱ am ET
دریاچه اطلاعات – آموزش پنج نکته برای حرکت در آب های خطرناک با استفاده از Lavastorm Analytics lavastorm2
Jul 22
۸ am PT
۱۱ am ET
تجزیه و تحلیل ترافیک موفق برای تولید کنندگان، موسسه بین المللی تجزیه و تحلیل ترافیک.
Jul 23
۱۰ am PT
۱ pm ET
تامین امنیت آینده معماری جریان داده کاوی و آنالیز شما توسط Impetus
Jul 23
۱۱ am PT
۲ pm ET
گوش دادن در مقابل شنیدن – ۱۵ دقیقه وبینار توسط Luminoso
Jul 22
۱ pm PT
۴ pm ET
معرفی  VEDO Intent، تکنولوژی که به کمک درک دانش نهفته در اطلاعات اجتماعی می آیند، توسط Datasift
Jul 28
۱۰ am PT
۱ pm ET
ادغام اطلاعات مشتری در Scale، ارائه شده توسط Matt Stevens، Toyota Motor Europe و Alan Wagner
Jul 28
۱۱ am PT
۲ pm ET
۳ چیزی که باید درباره مدل سازی داده ها در اسناد NoSQL بدانید، توسط Dataversity و Couchbase
Jul 29
۹ am PT
noon ET
صرفه جویی در سرویس دهی درایو های دل با استفاده از آنالیز و داده کاوی، توسط OpenText
Aug 6
۸ am PT
۱۱ am ET
کدام رئیس، رئیس واقعی است؟ توسط IIA Faculty Members Tom Davenport, Robert Morison, Bill Franks and Mike Lampa.
Aug 6
۹ am PT
noon ET
چگونه داده ها و اطلاعات را با استفاده از Import.io درون وب استخراج کنیم

قسمت اول – شروع کار

توسط Import.io.

Aug 13
۹ am PT (30 mins)
noon ET
چگونه داده ها و اطلاعات را با استفاده از Import.io درون وب استخراج کنیم

قسمت دوم – متدهای استخراج اطلاعات

توسط Import.io

Aug 18
۸ am PT
۱۱ am ET
داده کاوی: شکست در راه اندازی توسط Modeling Agency
Aug 20
۹ am PT (30 mins)
noon ET
چگونه داده ها و اطلاعات را با استفاده از Import.io درون وب استخراج کنیم

قسمت سوم – استخراج حرفه ای اطلاعات با استفاده از XPaths و regex

توسط Import.io

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا