مرور رسانه ها ۸ خرداد ماه
سواستفاده تروریستها از افشاگریهای اسنودن
نتایج یک مطالعه نشان داده است، افشاگریهای مقاطعه کار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا توانایی انگلیس برای مبارزه با تروریستها را به چالش کشانده است.
به نوشته روزنامه دیلی میل، براساس این مطالعه افراط گرایان، شامل اعضای داعش، با دستیابی به افشاگریهای ادوارد اسنودن، مقاطعه کار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا تکنیکهای آژانسهای جاسوسی را یاد گرفته و فرآیند شناسایی را دشوار کردهاند.
اسنودن ۷ / ۱ میلیون مدرک محرمانه را از آژانس امنیت ملی آمریکا دزدید و به این ترتیب تاثیر بسیاری بر توانایی آژانسهای امنیتی در مبارزه با تروریسم گذاشت.
براساس مطالعه اندیشکده هنری جکسون، افشاگری این اطلاعات به طرز چشمگیری روش گروههای مظنون را در ارتباطات تغییر داد و ردگیری ایمیلها و رمزگشایی آنها را بسیار دشوارتر کرده است.
این مطالعه اولین بررسی جامع آسیبی است که افشاگریهای اسنودن بر آژانسهای اطلاعات وارد کرد.
روی همسر مورد نظرتان کلیک کنید
از نظر بسیاری جامعه شناسان، ازدواج هایی که از طریق اینترنت صورت می گیرد، به نوعی ازدواج هوسناک است. از عشق و عاشقی های یواشکی اینترنتی که به ازدواج هم کشیده می شود. جوانان می خواهند زوج مورد علاقه خود را پیدا کرده و ازدواج کنند. این ایده آل یک جوان است. اما به واقع چند درصد ازدواج ها از این طریق، ازدواج موفقی بوده است؟ اطمینان بالایی را نمی توان به این ازدواج ها داشت. شناخت واقعی و تجربی در میان دختران و پسران در این فضا صورت نمی گیرد. خلقیات و خصوصیات اخلاقی نهان می ماند. تفاوت های فرهنگی، اقتصادی و خانوادگی در کجا بروز پیدا می کند؟ روانشناسان معتقدند که حجب و حیا در ابراز علاقه کردن ها از بین می رود. دلبستگی مجازی به ظاهر افراد به وجود می آید و باطن در هاله ای از غفلت باقی می ماند. دروغ های رنگ و وارنگ خود را از همان هاله ها بیرون می کشند. وقتی بحران های زندگی آغاز شود، چشم روی واقعیت ها گشوده خواهد شد و تازه واژه ازدواج هولناک یا هراسناک، نمایان می شود.
از طریق پیامک، آیفون دیگران را ریست کنید
یک مشکل جدید در نرمافزار پیامرسان سیستم عامل iOS کشف شده است که موجب میشود تا در صورت دریافت رشته حروف خاصی، دستگاه فرد از کار بیفتد و برای ادامه کار نیاز به ریبوت کردن آن باشد.
محبوب ترین ابزار کاربردی جهان را بشناسید
شاید شما هم مانند دیگر کاربران امروزی ده ها ابزار کاربردی روی گوشی هوشمند خود داشته باشید و از آنها استفاده کنید. اما بررسی ها نشان داده است کاربران موبایلی فیس بوک را بیش از دیگر ابزارها مورد استفاده قرار می دهند.
این نتیجه بررسی جدید مرکز تحقیقاتی App Annie است و براساس آن گفته می شود در کشورهای آمریکا، آلمان، انگلستان، ژاپن و کره جنوبی هیچ ابزاری به اندازه فیس بوک محبوبیت و کارایی ندارد. صاحبان گوشی های هوشمند اندروید در پنج کشور مذکور بخش اعظم زمان خود مخصوص ابزارهای کاربردی را به شبکه های اجتماعی اختصاص می دهند و در این زمینه به فیس بوک و اینستاگرام علاقه بسیار زیادی دارند.
همچنین مشخص شده که آلمانی ها و بریتانیایی ها واتس اپ را بیش از دیگر ابزارهای پیام رسان به کار می برند و در ژاپن و کره جنوبی ابزارهای لاین و Kakao Talk بیشترین محبوبیت را دارند. البته باید گفت این بازارها در iOS هم به همین اندازه محبوب بوده است.
رتبه ایرانی ها در وایبر، تلگرام، لاین و واتس اپ چند است؟
اگر سرور اصلی سایت هایی مانند وایبر، تلگرام، لاین و واتس اپ را ملاک اصلی قرار دهیم و میزان ترافیک ورودی-خروجی به سرورهای این سایت ها را ملاک بازدید قرار دهیم می توانیم بر مبنای آمار تولید شده الکسا چنین قضاوت کنیم:در وایبر: ایران اول، روسیه دوم، امریکا سوم، هند چهارم، برزیل پنجم؛ گفتنی است ایران ۱۱٫۸ درصد از ترافیک را در اختیار دارد و روسیه با ۱۰٫۴ دوم است.
در تلگرام امریکا با ۸۴ درصد اول و با اختلاف زیادی ایران با ۳٫۷ درصد دوم، هند با ۳٫۲ درصد سوم ، انگلیس و اسپانیا نیز در رده های چهار و پنج ترافیک الکسا هستند.
در لاین: اندونزی با ۱۵٫۱ درصد اول، امریکا با ۱۱٫۲ درصد دوم و ایران با ۹٫۲ درصد سوم است.
در واتس اپ: جالب اینجاست که نامی از ایران نیست ولی تعداد کاربران ایرانی واتس اپ باید در رده اول تا پنجم باشد اما خبری در این جدول نیست. در این لیست هند با ۲۲٫۴ درصد، برزی با ۱۴ درصد، ترکیه با ۵٫۱ درصد، اسپانیا با ۵ درصد و ایتالیا با ۴٫۸ درصد مقام های پرترافیک اول تا پنجم را دارند.
تبدیل مودمهای خانگی به باتهای شبکه اجتماعی
بدافزار لینوکسی Moose مودمهای خانگی را به باتهای شبکه اجتماعی تبدیل میکند.
بر اساس گزارش محققان امنیتی ESET، بدافزار جدیدی بانام Moose، تجهیزات بانام کاربری پیشفرض را آلوده میکند. البته هدف اصلی این بدافزار مودمهای خانگی است که بر اساس معماری MIPS و ARM کار میکنند.
این بدافزار قابلیت شنود را داراست به همین دلیل میتواند از ارتباطهای ایجادشده توسط قربانی جاسوسی کند. یکی از اولین کارهایی که Moose انجام میدهد، شنود پورت TCP به شماره ۱۰۰۷۳ است. هنگامیکه بدافزار این پورت را بازببیند، یک ارتباط TCP بدون جابهجایی داده برقرار میکند.
این بدافزار کوکیهای HTTP شبکههای اجتماعی محبوب را سرقت میکند و دزدی و کلاهبرداری را در آن شبکههای اجتماعی پیادهسازی میکند. هدف اصلی این بدافزار شبکههای اجتماعی Facebook، YouTube، Instagram و Twitter است.