مرور رسانه ها ۲۴ بهمن ماه
رسانه های اجتماعی در سال ۲۰۱۴
بیش از ۹۷ درصد جستوجوهای کاربران شبکههای اجتماعی در سال ۲۰۱۴ به کسبوکارها و فروشگاههای اینترنتی مربوط شدند.
جنسیت ۶۸ درصد از اعضای شبکه اجتماعی گوگل پلاس Google+ مرد بوده و در مقابلش، ۸۰ درصد از کاربران شبکه اجتماعی پینترست Pinterest خانم هستند.
نزدیک به ۸۰ درصد مدیران و صاحبان کالا باور دارند که شبکههای اجتماعی نقش بسیار مهمی در مارکتینگ و برندینگ آنها دارند.
نزدیک به ۷ درصد مردم آمریکا همچنان نام فیسبوک Facebook و ۴۱ درصد آنها نام لینکدین LinkedIn را نشنیدهاند.
۸۲ درصد کاربران اینترنتی در آمریکا حداقل در یکی از شبکههای اجتماعی عضو هستند، این درصد در سال ۲۰۱۲ برابر ۶۷ درصد و در سال ۲۰۰۵ برابر ۸ درصد بوده است.
۷۱ درصد کاربرانی که در شبکه اجتماعی از یک برند پاسخ دریافت کردهاند، آن را به دیگران توصیه کردهاند.
روزانه کل اعضای شبکه اجتماعی فیسبوک به اندازه ۵۰۰ سال ویدیو تماشا میکنند.
۶۰ درصد کاربران لینکدین LinkedIn روزانه روی یک آگاهی تبلیغاتی کلیک میکنند.
۷۰ درصد برندها در گوگل پلاس Google+ صفحه ساختهاند، این درصد برای سال ۲۰۱۲ عدد ۴ درصد بوده است.
۶۹ درصد برندها در شبکه اجتماعی پینترست Pinterest حضور دارند، در سال ۲۰۱۲ این عدد ۱۰ درصد بوده است.
۹۳ درصد تحقیقات اینترنتی از موتورهای جستجو شروع میشوند.
۶۸ درصد مشتریان قبل از خرید یک محصول، آن را در شبکههای اجتماعی جستجو و نظرات دیگران را بررسی میکنند.
۸۶ درصد شرکتها از شبکه اجتماعی بهعنوان ابزاری برای بازاریابی استفاده میکنند.
بیشاز ۴۲ درصد کاربران لینکدین بهصورت مرتب مشخصات خود را بهروز میکنند.
۷۰ میلیون عکس یا ویدیو به صورت روزانه در اینستاگرام آپلود میشود.
زنها بیشتر از مردها صفحات برندها را در شبکههای اجتماعی نگاه میکنند.
فیسبوک؛ هکرها میتوانستند عکسهای ما را حذف کنند!
وجود یک حفره امنیتی در فیسبوک به هکرها امکان میداد عکسهایی را که ما در حساب کاربری خود به صورت پابلیک منتشر کردهایم، به آسانی از حساب کاربری ما خارج کرده و حذف کنند.
پس از مرگ چه کسی فیسبوک شما را مدیریت کند؟
فیس بوک اعلام کرد که کاربران این شبکه اجتماعی میتوانند برای ادامه فعالیت صفحه خود پس از مرگ، یک فرد جایگزین معرفی کنند. به گفته وال استریت ژورنال، تعدادی گزینه به منظور انتخاب یک قیم دیجیتالی برای کاربران و به عنوان زندهنگهداشتن صفحه و یا اعلام حذف صفحه پس از مرگ آنها برای کاربران فیس بوک فعال خواهد شد.
سهم ۸۳ درصدی تجارت الکترونیک از اینترنت
عضو هیأت عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: براساس تحقیقی که در دانشگاه تربیت مدرس انجام شده ۸۲٫۳ درصد صفحات اینترنت مربوط به تجارت الکترونیک، ۶ درصد با موضوع آموزش و تنها ۱٫۵ درصد صفحات مستهجن است.
وزیر ارتباطات ایران از درآمد ۲۰ هزار میلیارد تومانی ایران ازفاوا خبر داد
درآمد کشور از حوزه ارتباطات و فناوری بین ۱۸ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان است در حالی که این رقم باید به حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان برسد. دولت جز در دو بخش ویژه و خاص یعنی سرمایه گذاری در بخشهای دیربازده و یا پروژههای امنیتی به هیچ وجه بنای تصدی گری در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) را ندارد. سال گذشته کاربران اینترنت پرسرعت (ADSL) در کشور سه میلیون نفر بود اما اکنون این رقم به هشت میلیون نفر رسیده است.
سامانه پیامکی فوریتهای پلیسی ۱۱۰ رونمایی شد
با راهاندازی این سامانه، شهروندان به ویژه افراد فاقد قدرت تکلم میتوانند موارد فوریتهای پلیسی خود را از طریق این شماره اعلام کنند. همچنین از دیگر قابلیتهای این سامانه پیامکی ارتباط بیشتر با پلیس است و ارسال پیامک به این سامانه همانند تماس با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ است.
افزایش ۴۰ درصدی درخواستهای دولتی برای جاسوسی از توییتر
درخواستهای دولتی برای دریافت دادههای کاربران سایت توییتر در نیمه دوم سال ۲۰۱۴ نسبت به نیمه اول همین سال حدود ۴۰ درصد رشد نشان میدهد. همچنین میزان درخواستهای ارسالی برای پاک کردن محتوا نیز رشد ۸۴ درصدی نشان میدهد. دولت های سه کشور روسیه، ترکیه و آمریکا از بیشترین میزان رشد برای دریافت اطلاعات کاربران توییتر برخوردار بوده اند. دولت روسیه که تا به حال چنین درخواستهایی را مطرح نکرده بود در نیمه دوم سال ۲۰۱۴ به تنهایی بیش از ۱۰۰ درخواست ارائه کرده است. در این میان درخواست های ارسالی تریکه و آمریکا به ترتیب ۱۵۰ و ۲۹ درصد رشد نشان می دهد. جالب اینکه توییتر به هیچ یک از درخواست های ترکیه برای دریافت اطلاعات کاربران اعتنا نکرده، اما به ۸۰ درصد از درخواست های دولت آمریکا پاسخ مثبت داده است.
اسنودن: آمریکا از هوش سایبری ایران میترسد
جدیدی رو شده که در آن به قدرت سایبری ایران و خوف غربیها از این قدرت اشاره کرده است. اسناد دولتی تازه کشف شده، به ترس آمریکا از نبوغ ایران در عرصه سایبری اشاره دارد و طبق گفته اسنودن، صراحتا اعلام میکند که ایران قادر است تمامی جنگهای سایبری علیه خود را بازآموزی کرده و علیه دیگران به کار گیرد. این پیمانکار سابق سازمان جاسوسی آمریکا معتقد است که در اسناد گفته شده، ایران نحوه جنگ در عرصه سایبری را از آمریکا آموخته است. این اسناد که اینترسپ اقدام به انتشار آنها کرده است، ترسی را نشان میدهد که حاکی از اثر سوء حملات سایبری آمریکا علیه ایران دارد؛ غربیها معتقدند که ظرفیت این حوزه در ایران به قدری است که هر حمله سایبری علیه این کشور تاکتیک و استراتژی سایبری آنها را پیچیدهتر میکند. این اسناد پیش از ملاقات آژانس امنیت ملی آمریکا با مرکز فرماندهی ارتباطات بریتانیا برای اتهامزنی جدید به ایران جهت حملات سایبری به چند موسسه مالی در ایالات متحده نگاشته شده است. جالب است که برخی منابع غربی گفتهاند ایران به واسطه فعالیتهای هستهای و تجهیزات نفتی بارها هدف حملات سایبری متعدد که غالبا در ارتباط با آمریکا و اسرائیل بوده، قرار گرفته است.
شبکه اجتماعی اسلامی «امه لند» افتتاح شد
شبکه اجتماعی اسلامی با عنوان « امه لند»، فعالیت های خود را با هدف گسترش ارتباط میان مسلمانان کشورهای مختلف آغاز کرد . به گزارش شفقنا(پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه) به نقل از پایگاه اخبار، شبکه اسلامی مذکور از طریق لینک http://www.ummaland.com/ قابل دسترسی است و تنها در روزهای ابتدایی فعالیت آن، بسیاری از مسلمانان عضو آن شدند. ریاست شبکه اجتماعی مذکور را « معروف یوزیوف» بر عهده دارد و روزنامه نگار مصری « احمد القاعود» به عنوان سخنگوی آن در منطقه عربی انتخاب شد.