مرور رسانه ها ۲۳ تیر
سرقت اطلاعات شهروندان آمریکا؛ این بار ۲۲ میلیون نفر
به گزارش سایبربان، دولت آمریکا، در روز ۹ جولای اعلام کرد که در پی نفوذ به سامانههای رایانههای دولت اطلاعات حدود ۲۲ میلیون نفر به سرقت رفتهاند. بعد از حملهی ماه گذشته به ادارهی مدیریت کارمندان آمریکا، حملهای دیگر به سامانههای رایانهای دولت این کشور صورت گرفت که گفته میشود منجر به افشای اطلاعات حساس حدود ۲۲ میلیون نفر شد. این اطلاعات شامل شمارههای تأمین اجتماعی، اطلاعات مالی و درمانی، ایمیلهای خصوصی و اثر انگشت افراد است. در این سامانهها سوابق افراد از ۱۵ سال گذشته ثبتشده بودند که ظاهراً برای احراز سوءپیشینه یا عدم سوءپیشینهی افراد کاربرد داشته بود. این حمله جدا از حملهی ماه گذشته به ادارهی مدیریت کارمندان بود اما بیارتباط با آن نبود. برخی مقامات آمریکا اظهار کردهاند که هردوی این حملات توسط یک گروه انجام شده است و آنهم چینیها هستند.
احتمال حمله سایبری مجدد به شرکت اتمی کره جنوبی
به گزارش سایبربان، شرکت Hydro & Nuclear در کره جنوبی، اپراتور ۲۳ رآکتور اتمی این کشور است و سهم عمدهای در تولید برق هستهای در کره جنوبی دارد. در روزهای اخیر قسمتی از اطلاعات داخلی این شرکت کرهای در فضای آنلاین و توسط یک هکر ناشناس منتشر شده است. پیش از آن این هکر تهدید کرده بود که اسناد داخلی این شرکت را به علت فساد منتشر خواهد کرد. هم اکنون دادستانی کره جنوبی در حال بررسی صحت اسناد منتشر شده و همچنین احتمال بروز یک حمله سایبری مجدد به این شرکت کرهای است. همچنین بدافزاری به نام «Kimsuky» که در این حمله مورد استفاده قرار گرفته بود، مشابهت زیادی با بدافزارهایی داشت که توسط هکرهای کره شمالی در عملیات سایبری مورد استفاده قرار میگرفت. سال گذشته، در اثر بروز حمله سایبری به این شرکت کرهای، بخشهایی از اسناد این شرکت به سرقت رفت و خساراتی نیز به تأسیسات آن وارد شد.
این دو بازی اندرویدی را نصب نکنید
به گزارش سایبربان، موسسه امنیت سایبری ESET: تاکنون حدود یک میلیون کاربر توسط بدافزار اندرویدی سارق اطلاعات فیس بوک آلوده شده و مورد حمله هکرها قرارگرفتهاند. این بدافزار، پس از نصب بر روی تلفن همراه، اطلاعات کاربری فیس بوک را به سرقت میبرد. بدافزار مورد نظر توسط یک بازی پر طرفدار اندرویدی به نام “Cowboy Adventure ” منتشر شده است و هدف این بدافزار جمع آوری نامهای کاربری و رمزهای عبور کاربران فیس بوک اعلام شده است. بازی Cowboy Adventure یکی از بازیهای پرطرفدار سبک دو بعدی برای سیستم عامل اندروید است که روزانه توسط هزاران کاربر در سطح دنیا دانلود و نصب میشود.از زمانی که بدافزارهای سیستمعامل اندروید بازار نرمافزارهای گوگل را نشانه گرفتهاند، هیچگاه نمیتوان آمار دقیقی از تعداد افرادی که توسط این بدافزارها آلوده شدهاند را اعلام کرد. شاید قربانیان این بدافزارها هزاران و یا صدها هزار نفر باشند که بخش عظیمی از آنها از آلوده شدن تلفنهای همراهشان بی اطلاع هستند. البته کارشناسان این بدافزار را در یکی دیگر از بازیهای اندرویدی نیز شناسایی کردهاند که نام این بازی ” Jump Chess” است. بعد از نصب این بازیها بر روی تلفن همراه، بدافزار مورد نظر وارد عمل شده و یک صفحه مرورگر جعلی را بر روی صفحه گوشی تلفن همراه کاربر باز میکند که در آن اطلاعات حساب کاربری فیس بوک از کاربر خواسته میشود. در حقیقت این صفحه مرورگر جعلی بوده و در پی سرقت اطلاعات حساب کاربری است. البته بهتازگی گوگل به کاربران نیز توصیه کرده است که این بازیها را از روی گوشی تلفن همراه خود حذف کنند. همچنین در خبر گوگل آمده است که کاربران مراقب نسخههای مختلف این بازی باشند که بر روی وبسایتهای دیگر برای دانلود قرار گرفته است.
حمله گروه قادمون به وبسایتهای دولتی رژیم صهیونیستی
مرور رسانه ها: به گزارش سایبربان، وبسایتهای رژیم صهیونیستی از جمله سازمان جاسوسی موساد در سالگرد جنگ سال ۲۰۰۶ لبنان مورد حمله هکرها قرار گرفت. یک گروه هکری با انتشار خبری مدعی شد که جنگی سایبری را علیه رژیم صهیونیستی آغاز کرده است و در یک مرحله از آن برخی از وبسایتهای دولتی و غیردولتی رژیم صهیونیستی را مورد هجوم قرار داده و از دسترس خارج کرده است. در ادامه این گروه عنوان کرده است که این حمله را به مناسبت سالگرد جنگ لبنان در سال ۲۰۰۶ انجام داده است. حداقل چهار وبسایت دولتی این رژیم در این حمله مورد تهاجم قرار گرفته است. این چهار وبسایت تنها بخشی از اهداف عملیات گروه قادمون(Kadimoun Organization) بوده است و این گروه عنوان کرده است که سی وبسایت در عملیاتی به نام عملیات “عماد” که برگرفته از نام شهید عماد مغنیه است، توسط این گروه موردحمله سایبری قرارگرفته است. وبسایتهای سازمان جاسوسی موساد، فرودگاه بن گوریون، وزارت دفاع و وزارت حملونقل رژیم صهیونیستی چهار وبسایت دولتی بودند که در این حمله از دسترس خارج شدند.
مدیر امنیتی فیس بوک خواستار نابودی نرم افزار فلش شد
به گزارش انگجت، پلاگین چندرسانهای فلش به علت ضعفهای امنیتی مخالفان سرسختی دارد و به تازگی مدیر امنیتی ارشد فیس بوک هم به جمع این افراد افزوده شده است. در سال های اخیر شرکت های زیادی مانند گوگل، بلاک بری و اپل از آسیب پذیری های برنامه فلش انتقاد کرده و تصریح کرده بودند که این امر به هکرها و بدافزارنویسان امکان می دهد تا کدهای مخرب خود را به درون رایانه های شخصی و گوشی های هوشمند تزریق کنند. الکس استاموس مدیر جدید ارشد امنیتی فیس بوک هم از شرکت ادوب سازنده فلش خواسته تا هم تاریخ مرگ این برنامه را مشخص کند و هم به فرایند حذف فلش از مرورگرهای اینترنتی یاری برساند. وی همچنین خواستار انتقال به استاندارد جدید HTML5 شده که مشاهده ویدیو در محیط مرورگرها را بدون نیاز به نصب پلاگین اضافه ممکن می کند. او اظهار امیدواری کرده که حذف فلش به کاهش مشکلات امنیتی فیس بوک کمک کند. شرکت ادوب هنوز واکنشی به این اظهارات نشان نداده است.
روش تازه گوگل برای نقض حریم شخصی کاربران افشا شد
به گزارش انگجت، برنامه عکس گوگل به گونهای طراحی شده که حتی پس از پاک کردن آن از روی گوشی باز هم فرایند انتقال عکس های کاربران به اینترنت و ذخیره سازی آنها روی سرورهای گوگل ادامه مییابد.این برنامه موسوم به Google Photos به علت رایگان بودن و ارائه خدمات تهیه نسخه پشتیبان از عکس ها به طور نامحدود مورد توجه قرار گرفته و بسیاری از مردم از آن برای ذخیره سازی عکس ها استفاده می کنند. کاربران باید برای حل این مشکل در بخش تنظیمات برنامه مذکور گزینه تهیه نسخه خودکار پشتیبان از عکس هایشان را غیرفعال کنند و سپس برنامه یاد شده را پاک کنند. در غیر این صورت این تنظیمات فعال باقی می مانند.
همگامسازی اطلاعات نقشههای گوگل روی گوشی و رایانههای رومیزی ممکن میشود
به گزارش سرچ انجین لند، گوگل ویژگی تازهای را به سرویس نقشه خود افزوده تا همگامسازی دادههای این نقشه میان رایانههای رومیزی و گوشیهای هوشمند ممکن شود. با این به روزرسانی می توانید آدرس محلی را که بر روی نسخه رومیزی نقشه گوگل پیدا کرده اید، به طور مستقیم برای آیفون یا گوشی اندرویدی ارسال کنید.
ساخت قدرتمندترین ابرکامپیوتر دنیا در چین
به گزارش مشرق، Top500 لیستی از قدرتمندترین ابرکامپیوترهای دنیا است که توسط محققان تهیه میشود. این لیست که برای اولین بار در ژوئن ۱۹۹۳ منتشر شده، دو بار در هر سال بروزرسانی میشود تا قدرتمندترین ابر کامپیوترها و محل آنها را مشخص کند. سوپرکامپیوترها برای جایگیری در رتبهبندی Top500 میبایست با ابزارهایی با دقت بسیار بالا مورد ارزیابی قرار گیرند. ابزار بنچمارک مورد استفاده برای مشخص کردن قدرت این ابرکامپیوترها، Linpack است که در سال ۱۹۷۹ معرفی شد. در حال حاضر مقام اول این لیست متعلق به Tianhe-2 است که در چین قرار دارد. این ابرکامپوتر نرخ عملکرد ۳۳.۸۶ پتافلاپ در هر ثانیه را دارد که به معنای توانایی انجام یک هزار میلیون میلیون محاسبات در هر ثانیه است! در جایگاه دوم این لیست Titan قرار دارد که در آمریکا مستقر است. این ابرکامپیوتر نرخی معادل ۱۷.۵۹ پتافلاپ در هر ثانیه دارد. قدرتمندترین ابرکامپیوتر خاورمیانه که در جایگاه هفتم دنیا نیز قرار دارد، متعلق یه دانشگاه علم و فناوری پادشاه عربستان است و نرخ عملکرد ۵.۵۳۶ پتافلاپ در هر ثانیه را دارد.