مرور رسانه ها ۲۲ اسفند ماه
انیشتین بعدی یک زن ایرانی است
شرکتی با نام «اسپارو» در حال تحقیق و تهیه گزارشی از اسامی دانشمندان و پژوهشگرانی از سراسر دنیاست که در رابطه با انیشتین به تحقیق می پردازند و زهرا حقانی، یکی از افرادی است که توجه این شرکت را به خود جلب کرده تا نظریات و بررسی های او مورد توجه قرار گیرد. این شرکت از زهرا حقانی به عنوان «انیشتن آینده» یاد کرده است.
۳۲ درصد از درآمد خدمات ارزش افزوده پیامک در اختیار دولت
برآوردها از تسهیم درآمدهای سرویسهای ارزش افزوده موبایل مانند پیامک نشان می دهد که حدود ۲۵ درصد درآمد، سهم تولید کننده محتوا، ۱۰درصد سهم تجمیع کنندگان ، ۳۲ درصد سهم دولت و ۳۰ درصد سهم اپراتورها است.
مصوبه دولت درباره برنامه ملی آیندهنگاری علم و فناوری ابلاغ شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران درباره برنامه ملی آیندهنگاری علم و فناوری را برای اجرا ابلاغ کرد.
۲۵ محقق ایرانی در فهرست یک درصد دانشمندان پراستناد علوم پزشکی جهان
تعداد محققان ایرانی در فهرست یک درصد پراستنادترین دانشمندان علوم پزشکی جهان در نظام رتبهبندی ESI - Essential Science Indicators – به ۲۵ نفر افزایش یافت.
بلوغ جنسی زودرس در شبکههای اجتماعی
امروزه میتوان مدعی شد فضای مجازی و اینترنت در سطحی گسترده با فضای رئال رقابت دارد؛ با این تفاوت که این دنیای مبهم، اما جذاب، روزبهروز گستردهتر میشود، اما دنیای پیرامون ما برای رشد و گسترش، لااقل زمان بیشتری نیاز دارد. همین گستردگی فضای مجازی اما سبب شده است تا در کنار تمامیکاربردها و ویژگیهای منحصربهفردی که این شبکه را هر روز گسترش میدهد، شاهد بروز روزافزون چالشهای متعددی نیز باشیم؛ چالشهایی که نه فقط در جامعهای ارزشی همچون ایران، بلکه حتی در جوامع اروپایی و آمریکا نیز نگرانیهایی را در پی داشته است.
یکی از این نگرانیها اثرگذاری اینترنت، به ویژه فضاهایی نظیر شبکههای اجتماعی و اتاقهای گفتوگو بر رفتار و روابط اجتماعی افراد جامعه و از بین بردن قبح و حدود روابط زن و مرد است. اگر شما هم به شبکههایی نظیر فیسبوک سری زده باشید، به عمق این نگرانی پی میبرید.
یکی از مهمترین چالشهایی که در پی توسعهی سریع جوامع ایجاد میشود، تضادهای فرهنگی جامعهی مد نظر با ابزار و دستاوردهای توسعه است. در این میان، بدیهی است با سرعت گرفتن رشد توسعه، این تضادها به شکل برجستهتری نمایان میشوند و آسیب بیشتری را متوجه آن جامعه میکنند. از همین روست که جوامع در حال توسعه، همواره در کنار بهرهگیری از فواید تغییر ساختار اجتماعی و اقتصادی، با تبعات ناشی از تغییرات فرهنگی ناشی از این پیشرفت سریع دستوپنجه نرم میکنند. از سوی دیگر، در دنیای کنونی ارتباطات و فناوری اطلاعات، سرعت توسعهی صنعتی و علمیآنچنان از فراهم آمدن زیرساختهای فرهنگی و اجتماعی پیشی گرفته است که خیلی وقتها به نظر میرسد اخلاق و ارزشها در جادهی توسعه زیر گرفته میشوند.
فروپاشی نظامهای اخلاقی در جامعه اما به معنای در دست داشتن ابزار علم بیتعهد است. ورود اینترنت و گسترش لحظهای کاربران اینترنتی، بدون فراهم آمدن زیرساختهای فرهنگی لازم، به مثابهی شمارش معکوس بمبی در میان ارزشها، باورها و هنجارهای ملیمذهبی و در یک کلمه «سبک زندگی» ماست. البته این تکنولوژی، خدمات بسیاری را برای ما فراهم میآورد و بسیاری از امور را برایمان تسهیل میکند و باید اذعان داشت در دنیای امروزی نمیتوان از این تکنولوژی چشمپوشی کرد.
فلش یواسبی؛ دوستی مورد اعتماد یا دشمنی خطرناک
هکرها به راحتی می توانند کدنویسی تبدیل فلش یواسبی به یک ماوس و یا صفحه کلید را انجام دهند. سپس کنترل رایانه از راه دور در اختیار آنها خواهد بود و به فایل ها و اطلاعات شخصی دیگر دسترسی خواهند داشت.
بدافزار Gazon در اندروید؛ تولید کننده ی پیام های آلوده
بدافزار مزبور یک نوع کرم است که در میان فرم هایی که شامل تخفیف ها و کوپن های شرکت Amazon می شود پنهان می گردد.
Gazon نام بدافزاری در اندروید است که تولید پیامک می کند. به گفته ی متخصصینی که این بدافزار را کشف کردند، این بدافزار یکی از بزرگ ترین بدافزارهای تولید پیامک است.