مرور رسانه ها ۲۰ آبان
هک شدن سرویس پست ایلات متحده – چین مظنون اصلی!
سرویس پست ایالاتمتحده امروز طی گزارشی اعلام کرد که به شبکه کامپیوتری آنها رخنه شده است. باوجودی که این نفوذ به شبکه، پیشتر، در ماه سپتامبر تشخیص دادهشده بود؛ اما همچنان مشخص نشده است که زمان دقیق حمله کی بوده. در ادامه این اخبار، واشنگتنپست گزارش میدهد که مسئولیت این عمل، به عهده دولت چین است. اما هنوز مقامات رسمی FBI نگفتهاند که چه کسی را مسئول این حمله میدانند.
دکمه ابولا، دکمه جدید فیسبوک
فیسبوک به تازگی دکمه ابولا را در صفحات پروفایل کاربران اضافه کرده است تا کاربران برای حمایت از این بیماران و مقابله با این بیماری خطرناک کمک مالی کنند. هزینهای که اهدا میشود به موسساتی مانند فدراسیون بین المللی صلیب سرخ، Save the children داده خواهد شد.
شبکه اجتماعی پیام ۳۶۵ راه اندازی شد
مدیر شبکه اجتماعی پیام ۳۶۵ گفت، این شبکه اجتماعی متفاوت تر از دیگر شبکه های اجتماعی به دنیای مجازی وارد شده تا به عنوان منبعی موثق با مدیریت مشخص در اختیار کاربران قرار گیرد.کاربران می توانند با عضویت رایگان در این شبکه اجتماعی از چهار نوع خدمت شامل ارسال و دریافت پیام کوتاه، پیام ویدیویی، صوتی و تصویری بهره مند شوند. اکنون مخاطبان این شبکه ما افراد بالای ۳۰ تا ۳۵ سال و از شخصیت های سیاسی و اجرایی کشور هستند و امیدواریم جوانان ایرانی نیز با اطلاع رسانی که صورت می گیرد به این سایت مراجعه کنند و از خدمات آن بهره مند شوند.
حفره اختصاصی برای حمله به کاربران اینترنت هتلها
هکرها با سوءاستفاده از شبکههای اینترنت بیسیم در هتلها به دنبال نفوذ به رایانههای افراد مهمی هستند که از شبکههای مذکور برای تبادل اطلاعات استفاده میکنند.هکرها با شناسایی نقاط ضعف شبکههای بیسیم یاد شده نرم افزارهای مخربی را طراحی میکنند و با استفاده از آنها رایانهها، گوشیها و تبلتهای کاربران را آلوده میکنند.
ماهی ۲۳۰ هزار بدافزار وارد فضای مجازی میشود
مرکز تحقیقات امنیت سایبری PandaLabs در تازهترین گزارش خود اعلام کرد در هر روز به طور میانگین ۲۲۷ هزار و ۷۴۷ برنامه مخرب و آلوده عرضه میشود و از این رو میتوان گفت هر دقیقه ۱۵۸ بدافزار و ویروس با هدف حمله به کاربران جهانی ارائه میشود.بر اساس مطالعات امنیتی ماههای گذشته پیشبینی میشود در فصل چهارم سال جاری میلادی بیش از ۲۰ میلیون ابزار و برنامه مخرب جدید وارد فضای مجازی شود و احتمال میورد ۷۵ درصد آنها را تروجانها تشکیل بدهند. از بین تمام بدافزارها و برنامههای مخربی که مورد بررسی قرار گرفتند ۹ درصد را ویروسها تشکیل میدادند و ۴ درصد هم در خانواده کرمهای آلوده طبقهبندی میشدند.
بدافزار سرقت اعتبارنامه های بانکی آنلاین
بدافزاری با نام Dridex داده های کاربران را هنگام ورود به حساب بانکی آنلاین خود به سرقت می برد. این بدافزار جانشین قطعه بدافزاری به نام Cridex است که حساب های بانکی را هدف قرار می دهد. تفاوت این دو بدافزار در نحوه آلوده ساختن رایانه ها می باشد. بدافزار Dridex خودش را در قالب یک ماکرو که در اسناد مایکروسافت ورد قرار دارد و از طریق یک پیام هرزنامه ای ارسال می کند.
انجام بازی ویدیویی از فاصله یک کیلومتری با کنترل ذهنی دست دیگران!
محققان دانشگاه واشنگتن موفق شدهاند با استفاده ارتباط مغز به مغز مستقیم، حرکت دست یک فرد را با قدرت ذهنی یک فرد دیگر در فاصله دور کنترل کنند.در این بررسی یک فرد توانست با مخابره سیگنالهایی از مغز و از طریق اینترنت، حرکات دست شخص دیگر را بلافاصله برای انجام یک بازی ویدیوئی کنترل کند. یکی از اشخاص به دستگاه الکتروانسفالوگرافی متصل بود که فعالیت مغز را خوانده و پالسهای الکتریکی را از طریق اینترنت به مغز شرکتکننده دوم میفرستاد. شرکتکننده دوم کلاهی مجهز به یک سیمپیچ تحریک مغناطیسی ترانسکرانیال به سر داشت که در نزدیکی بخشی از مغز برای کنترل حرکات مغز کار گذاشته شده بود.محققان دریافتند میزان دقت انجام این عمل از ۲۵ تا ۸۳ درصد متغیر بود و آنها توانستند میزان دقیق اطلاعاتی را که بین دو مغز مخابره میشد، اندازهگیری کنند. این پروژه میتواند در نهایت منجر به «تدریس خصوصی مغز» شود که در آن، دانش مستقیما از طریق مغز معلم به مغز دانشآموز منتقل میشود.
اعتیاد جوانان پرتغالی به اینترنت
در یک بررسی جدید آمده است بیش از ۷۰ درصد افراد ۱۴ تا ۲۵ سال در پرتغال به اینترنت اعتیاد دارند. همچنین شدت اعتیاد به اینترنت در ۱۳ درصد آنان به حدی زیاد است که میتواند منجر به انزوای اجتماعی و حتی بروز خشونت و پرخاشگری شدید در این کاربران شود.
مراقب ویروس های هالووین باشید… !
هکرها با شخصیت سازی و استفاده از نام های محبوب هالووین، کاربران را فریب داده و در نهایت آنها را به یک آدرس اینترنتی آلوده منتقل (Redirect) می کنند.