مرور رسانه ها ۱۸ تیرماه ۹۴
راهاندازی فیسبوک بدون گناه!
گروهی از پروتستانهای مشهور به Evangelical ها یا مسیحیان انجیلی شبکه اجتماعی جدیدی راه اندازی کرده و آن را فیس بوک فارغ از گناه نامیدهاند.
به گزارش سینت، این گروه مذهبی که برزیلی هستند، میگویند در شبکه اجتماعی آنها به جای لایک کردن شما بر روی عبارت آمین کلیک میکنید.
طراحان این شبکه میگویند فیسبوک مملو از تصاویر گناه آلود، فساد و روابط غیراخلاقی و مطالب نامناسب است، اما در شبکه اجتماعی Facegloria فقط مطالب پاک و اخلاقی منتشر خواهد شد. افراد موسس این شبکه عمدتا در دفتر شهردار سائوپولو به نام Ferraz de Vasconcelos کار کردهاند.
عوارض استفاده بیش از حد گوشی موبایل
سردرد های روزانه
موقعیت قرارگیری نامناسب گردن و دید ثابت در استفاده طولانی مدت از موبایل احتمال بروز سردرد را افزایش می دهد؛ همچنین حین استفاده از موبایل، ماهیچه های چشمی ثابت دیگر نمی توانند در فواصل مختلف متمرکز شوند و این مشکل شاید در آغاز موقتی باشد اما به مرور به صورت یک مشکل دائمی مانند تاربینی بروز پیدا میکند.
افسردگی
بررسی های جدید محققان آمریکایی نشان می دهد استفاده طولانی مدت از موبایل و چک کردن مداوم آن باعث ایجاد افسردگی می شود. به گفته محققان خلق و خوی افرادی که به تلفن همراه خود اعتیاد دارند و نمی توانند آن را بر زمین گذارند، دچار تغییر شده و روابط احساسی آنها ناپایدار می شود و نمی توانند بر روی کارهای خود به درستی تمرکز کنند.
افزایش دردهای مزمن
هنگام کار با گوشی همراه باید از دست تان استفاده کنید. به ویژه اگر بخواهید پیام یا ایمیل بفرستید. پاسخ سریع به پیام ها باعث ایجاد درد و تورم در مفاصل می شود. کمردرد هم یکی از دردهای شایع کاربرانی است که طولانی مدت گوشی را بین گردن و شانه خود نگه می دارند تا همزمان به جز گفتگو کار دیگری هم انجام دهند.
مردم مراقب کلاهبرداران اینترنتی با ترفند پرداخت فطریه باشند
به گزارش مشرق، سرگرد سهیل خاکشور گفت: اخیرا برخی افراد سودجو و کلاهبردار با راهاندازی سایتهای جعلی و با استفاده از عناوین فریبنده و اعلام وابستگی به مؤسسات خیریه، کمیته امداد یا سازمانهای مورد وثوق مردم، تحت عنوان کمک به نیازمندان یا آزادسازی زندانیان نیازمند با جلب اعتماد کاربران در فضای مجازی به منظور جمعآوری فطریه و وجوهات شرعی اقدام به کلاهبرداری میکنند.
سهم اینترنت برای هر ایرانی
آخرین بررسی ها از وضعیت دسترسی عام مردم به فناوری اطلاعات و ارتباطات نشان می دهد که پهنای باند اینترنت بین الملل به ازای هر کاربر اینترنت در ایران ۱۷ کیلوبیت بر ثانیه است. در این بررسی ها مشخص شد که ۵۷ درصد خانوارهای ایرانی به رادیو و ۹۸.۴ درصد به تلویزیون دسترسی دارند. همچنین ۹۷.۶ درصد مردم دارای تلفن و ۵۲.۴۷ درصد نیز دارای رایانه شخصی هستند. میزان دسترسی خانوار شهری به اینترنت ۴۴.۷۳ درصد و دسترسی خانوار روستایی به اینترنت ۱۷.۵ درصد اعلام شده است.
معاون وزیر: ایران در حوزه فناوری اطلاعات ۲۰ تا ۳۰ سال از دنیا عقب است!
رفتار ما در حوزه ICT با دنیای کنونی، دارای شکاف ۲۰ تا ۳۰ سال است و الگوهای سایر کشورها می تواند ارائه دهنده تجربیات مناسبی برای ایران در این بخش باشد. به طور قطع نیمی از برنامه ۸ درصدی رشد اقتصادی در این برنامه، باید از حوزه دانش تامین شود و محرک این تحقق نیز به طور قطع فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
تبلت ها جهان را تسخیر می کنند
نتایج پژوهش موسسه تحقیقاتی بین المللی (International Diamond Council (IDC در حوزه فناوری اطلاعات نشان می دهد که ۴۰ درصد کاربران اینترنت می گویند: تبلت تنها ابزار کاری مورد استفاده آنهاست و براین مبنا تحلیلگران پیش بینی می کنند در آینده تبلت های همه کاره به طور کامل جای پی سی ها را بگیرند.
معاون بسیج : تلفن همراه از ابزار های جنگ نرم است
روح الله مومن نس(معاون فضای مجازی بسیج کشور): در واقع هر بعد دیگری از زندگی افراد، فضای مجازی نامیده می شود که ما در جمهوری اسلامی هم این تعریف را پذیرفته ایم. فضای مجازی درست مشابه فضای حقیقی ان قدر تنوع دارد که همه نهادهای کشور باید برای اداره و رهبری آن بسیج شوند تا حاکمیت جمهوری اسلامی در فضای مجازی تعریف شود. آمارها نشان می دهد که ۸۹ درصد از محتوای شبکه های تلفن همراه و اطلاعات دریافتی و ارسالی غیر اخلاقی است. بر اساس آمارها در یک ماه ۱۴ میلیارد بسته اطلاعاتی از ایرانی ها سرقت شده که در دنیا بی سابقه است. این آمار نشان می دهد که ایران ناامن ترین فضای اینترنتی را از لحاظ امنیت دارد.آسیب های فضای مجازی و اینترنت ناسالم را می توان از لحاظ روانی، فکری و فرهنگی بررسی کرد. این آسیب ها در ۳ مرحله تسخیر افکار و اذهان، تسخیر دل و تغییر رفتار مشاهده می شود. نتایج آمارها نشان می دهد ۶۸ درصد از طلاق های ثبت شده در ۱۵۰ کشور دنیا به دلیل ارتباط یکی از طرفین با جنس مخالف در شبکه های موبایلی اتفاق افتاده است.
نتایج نظرسنجی وبلاگ جهانی نوکیا: بازی با موبایل قبل از خواب
بیش از ۳۰ درصد کاربران قبل از اینکه به خواب روند، در رختخواب با موبایل بازی میکند. به نظر آنها بازیها جایگزینی برای کتاب هستند و با کمک آنها میتوانند سریعتر بخوابند.پانزده و نیم درصد از کاربران نیز در اتوبوس یا قطار هنگام رفتن به محل کار با موبایل بازی میکنند. شاید این هم جایگزین خوبی برای خواندن روزنامه در شرایط ازدحام جمعیت در سرویسهای حمل و نقل عمومی باشد.