مرور رسانه ها ۱۴ آذر ماه
تشخیص دروغ در شبکههای اجتماعی با کمک الگوریتمهای پردازش متن
پروژه جدیدی با هدف بررسی امکان تشخص سریع و بی وقفه راست یا دروغ بودن پیامهای منتشر شده بر روی شبکههای اجتماعی در حال انجام است. این سیستم همچنین قادر به تشخیص و متمایز کردن شناسههای واقعی از شناسههای ساختگی که به منظور شایعه پراکنی ایجاد شدهاند خواهد بود. این پروژهٔ ۳ ساله با عنوان Pheme از تکنیکهای پردازش متن کمک خواهد گرفت. در طراحی و اجرای آن سه دانشگاه شفیلد ، وارویک و لندن از انگلستان و دانشگاه آلمانی زارلند و دانشگاه مودول در اتریش مشارکت خواهند کرد. همچنین ۴ شرکت تجاری در امر پیاده سازی این سیستم مشارکت خواهند کرد. قرار است نمونهٔ اولیه این سیستم در مدت ۱۸ ماه به مرحلهٔ آزمایش برسد.هدف این است که در پایان این طرح یک سیستم دروغ سنج اطلاعات روی شبکه های اجتماعی برای کار حرفه ای خبرنگاران ساخته شود.
بازیبازها میتوانند معلمان بهتری باشند
استفاده از بازیهای کامپیوتری در مدارس آمریکا عمومیت بیشتری یافته و چیزی بالغ بر ۵۵درصد دانشآموزان، حداقل هرهفته و ۹درصد از آنان هرروز از این بازیهای دیجیتالی استفاده میکنند. اکثر این بازیها برای مصارف آموزشی و تحصیلی طراحی شدهاند. برقراری ارتباط بین بازیهای شخصی دبیران و معلمان و بازیهایی که در کلاس درس میتوان از آنها استفاده کرد ضروریست. آمار میگوید که در آمریکا ۸۲٪ معلمان این شرایط را دارند.
حالا فایلهای آفیس را مستقیم در جیمیل ادیت کنید
گوگل روز گذشته ویژگی را اضافه کرد که کاربران با آن میتوانند فایلهای مایکروسافت آفیس را در ایمیل ادیت کنند. تا الان شما مجبور بودید که فایلهای آفیس را یا دانلود کنید یا ابتدا در گوگل درایو ذخیره کنید و پس از آن میتوانستید فایلها را ادیت کنید. اما حالا دیگر مستقیما در ایمیل این کار امکان پذیر است. دکمه جدید Edit روی فایلهای آفیس که در ایمیل دریافت میکنید وجود دارد که با کلیک روی آن، جیمیل آن فایل را به فرمت مناسب تبدیل میکند تا بتوانید آن را ویرایش کنید و تمام تغییرات نیز در گوگل درایو ذخیره میشود.
اگر فیسبوکتان آلوده شده است…
فیسبوک میخواهد با شرکت ESET در زمینه افزایش امنیت کاربرانش همکاری کند. قرار است فیسبوک نسبت به بدافزارها حساسیت بیشتری به خرج داده و لایههای امنیتی بیشتری برای مقابله با آنها اضافه کند. روز چهار شنبه گذشته این شرکت اعلام کرد که میخواهد با شرکت مشهور ESET که در زمینه امنیت دیجیتال اعتبار بالایی دارد همکاری کرده و بدافزارها را مستقیما در فیسبوک تشخیص دهد. تحقیقی در سال ۲۰۱۰ از سوی BitDefender نشان داد که یک پنجم کاربران فیسبوک حداقل یک بار با بدافزار برخورد کردهاند.
MylifeB به استاتوسهای آموزنده پول میدهد
یک شبکه اجتماعی جدید به نام MylifeB وارد دنیای مجازی شده که به کاربران بابت هر استاتوس پول پرداخت میکند البته در صورتیکه مطالب منتشر شده توسط کاربران اصل و تولیدی باشند. توماس بنس مدیر و سازنده این شبکه اجتماعی درباره علت راهاندازی سایتش گفت: «دیگر خسته شده بودم بس که برای پیدا کردن یک مطلب خوب از لابلای کلی مطالب و عکسهای بیربط و بیخود گشتم.» وی میگوید با ساخت شبکه اجتماعی MylifeB قصد دارد جایی در فضای مجازی برای گردآوری مطالب مفید و آموزنده برای کاربران ایجاد کند. همچنین او میخواهد در فضای مجازی کاربران خلاق بهتر یکدیگر را بشناسند و بابت هر مطلب مفیدی که در این شبکه اجتماعی به اشتراک میگذارند از آنها تقدیر شود.
توییتر میخواهد بداند چه اپلیکیشنهایی نصب کردهاید
توییتر حالا شما را ردیابی میکند تا بداند شما چه اپلیکیشنهایی روی دستگاه خود نصب کردهاید و این اطلاعات را جمع آوری میکند.
افشای جاسوسی آمریکا از شبکههای موبایلی دنیا
اسنادی که توسط اسنودن در مورد عملیاتی موسوم به Auroragold افشا شده نشان میدهد که آژانس امنیت ملی آمریکا به دنبال آن بوده که از تمامی شبکههای تلفن همراه در جهان جاسوسی کند و در این زمینه هیچ استثنایی برای خود قائل نبوده است. سندی که اسنودن در همین زمینه افشا کرده و مربوط به ماه می سال ۲۰۱۲ است، نشان می دهد که آژانس امنیت ملی آمریکا در آن تاریخ قادر به نفوذ به ۷۰ درصد از شبکه های تلفن همراه جهان بوده است.