مرور رسانه ها یک شنبه ۱۱ آبان
با تسلیت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، گزیده اخبار فناوری در روز یک شنبه ۱۱ آبان ۹۳ را در زیر مشاهده می کنید:
تمام دکلهای تهران مال مخابراتی نیست
به گزارش آی تی آنالیز، داود زارعیان مدیر کل روابط عمومی مخابرات ایران گفت: دکلهای موجود ارتباطی در تهران تنها مربوط به موبایل نیست و شرکتهای اینترنتی، نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی و تمامی نهادها و بعضا افرادی که مجوز بیسیم دارند نیز دکل نصب کردهاند. تمامی دکلهای مربوط به مجموعه شرکت مخابرات ایران با مجوز و مطابق استاندارهای حاکم بر کشور نصب شده است و اگر موردی خارج از استاندارد مورد نظر باشد حتما برابر مقرارت اقدام میشود.
با اپلیکیشنDeadline خواهید فهمید که دقیقا چه مدت دیگر زنده اید!
به گزارش زنبیل، کمپانی Gist LLC ، اپلیکیشنی به نام Deadline را معرفی نموده که با دریافت مجموعه ای از اطلاعات پزشکی، زمان باقی مانده ی عمر شما را حتی به دقیقه و ثانیه مشخص می کند! این کمپانی، اذعان کرده که نمی تواند زمان مرگ شما را با دقت ۱۰۰% ، تعیین کند، اما می تواند ترغیب کننده ی خوبی برای زندگی سالمترتان باشد! این اپلیکیشن، با گرفتن اطلاعاتی در مورد سبک زندگی، سن، سابقه ی خانوادگی و … عمل می کند. این اپلیکیشن جالب و فوق العاده برای IOS 8 در دسترس است و با تمام مدل های لمسی iPhone، iPad و iPod، کار می کند. البته فعلاً آپشنی برای تغییر زبان این اپلیکیشن، وجود نداشته و تنها زبان موجود آن انگلیسی است.
چه کسی قرار است وایبر را مسدود کند؟
تلکام نیوز در تحلیلی نوشت: توییتر انقلابی در عرصه اطلاع رسانی و ارتباط است. تقریبا هیچ فرد برجسته و چهره شناخته شده ای نیست که در توییتر نباشد. اما متاسفانه بیش از ۷۰ درصد از کاربران ایرانی در این شبکه با این ظرفیت و پتانسیل، مشغول بهره برداری هایی هستند که اساسا در کارکردی این شبکه اجتماعی تعریف هم نشده است! متاسفانه گزین گویه های ۱۴۰ کاراکتری، اسباب سرگرمی و وقت گذرانی عده ای را به خوبی فراهم کرده است. قطعا همه بر این موضوع واقف هستیم که فیلترینگ وایبر شاید برای مدتی پاسخگو باشد، اما در دنیای آنلاینی که صدها وایبر در آن وجود دارد، اینگونه برخورد راه حل نهایی نیست. اما واقعیت این است که اگر روزی وایبر فیلتر شود، مسئول اول آن شاید ما کاربرانی باشیم که نمیدانیم از وایبر چگونه استفاده میکنند! ما کاربرانی که دیگر لطیفه ای برای گفتن در وایبر نداریم و ناچار به هر چیز دستاویز میکنیم، تا خوش باشیم
چگونه نسخه جعلی تور را تشخیص دهیم؟
به گزارش دیلی دات، برخی از هکرها و کلاهبرداران اینترنتی تلاش کردهاند تا نسخهای جعلی و خطرناک از تور را به کاربران عرضه کنند تا بتوانند هویت آنها را فاش کرده و اطلاعات حساس آنها را به سرقت ببرند. دست اندرکاران شبکه تور به شدت در تلاشند تا این پروژه را ساقط کنند اما به گفته خود ایشان این کار به هیچ وجه ساده نیست.
مردم آمریکا: گوگل از NSA هم فضولتر است
مشرق: در یک نظرسنجی که توسط موسسه Survata از مخاطبان خواسته شده نگرانیشان نسبت به دسترسی سازمانهای مختلف به اطلاعات شخصی آنلاین خود را با ارقام بین صفر (عدم نگرانی) تا ۱۰ (نگرانی شدید) اعلام کنند. جالب آن که نمرهای که کاربران به نگرانی از گوگل دادند (۷٫۳۹) از نمرهای که به سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) دادهاند (۷٫۰۶) بالاتر است و نشاندهنده آن است که آمریکاییها نسبت به گوگل بیش از سازمان جاسوسی انگشتنمایی همچون NSA احساس خطر میکنند.
گره پیوست فرهنگی نسل ۳ باز نشد
به گزارش فارس، نوزدهمین جلسه شورای عالی فضای مجازی به ریاست رییس جمهوری و با حضور سران قوا برگزار شد. خبری که پایگاه اطلاع رسانی از موضوع برگزاری موفق جلسه منتشر کرده، به طرح دو موضوع ساماندهی پیامکهای انبوه و خدمات ارزش افزوده پیامکی در این جلسه اشاره میکند.
ایجاد اپراتور مجازی با کدام پشتوانه؟
آی تی آنالیز: وزیر ارتباطات قصد ایجاد اپراتورها مجازی تلفن همراه را دارد اما در طرح رومینگ برخی اپراتورها تمایل ندارند اجازه دهند اپراتور دیگر از شبکه آنها استفاده کند که لزوم ایجاد اپراتور مجازیست.
دوستان گمشده را چگونه پیدا کنیم؟
پیک یو موتور جستجو گر افراد است. بیش از شصت سایت شبکه اجتماعی، خبر، پلاتفرم وبلاگی و … را جستجو میکند و ردپاهای پراکنده دیجیتالی فرد مورد نظر را به شکل یک هویت آنلاین تحویلتان میدهد.