مرور رسانه ها ، یک شنبه ۱۰ اسفند ۹۳
گزیده ای از اخبار مهم رسانه ها با موضوع فناوری را در ادامه مطالعه کنید:
سرویس اینترنت نامحدود مخابرات یکی از دلایل کندی سرعت/ کدام سرویسها بهتر است؟
باشگاه خبرنگاران: علیر ضا صیدی مدیرعامل شرکت مخابرات تهران: یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت، نامحدود بودن آن است ما کمپینهایی را ایجاد می کنیم که مشترکان در صورت تمایل به سرویسهای حجمی مهاجرت کنند.
اینترنت اشیای خطرناک
کسپرسکیوریتی: بر اساس اطلاعاتی که بهتازگی توسط شرکت Arbor، یکی از ارائهدهندگان اصلی سرویسهای ضد حملات DDoS، منتشر شده است، حملات محرومسازی از سرویس یا DDoS، که باهدف از کار انداختن وبسایتها طراحیشدهاند، در سال اخیر ازلحاظ تعداد و بزرگی در حال افزایش بودهاند و به نظر میرسد که این مدعا با الگوی مشاهدهشده در حملات رخداده در سال اخیر کاملاً انطباق دارد.
نترسید! جاوا را غیرفعال کنید
تا به حال هشدارهای زیادی دیدهاید درباره اینکه برنامه جاوا را از سیستم خود حذف کنید تا در معرض خطر قرار نگیرید اما اگر این کار را انجام دادید، هنگام وبگردی دچار چه مشکلاتی خواهید شد؟ در واقع کارهایی که پیش از این جاوا انجام میداد مانند گرافیک، افکتها و غیره، در حال حاضر از طریق خود مرورگرها انجام میشود. شاید هنوز وبسایتهایی وجود داشته باشند که برای انجام برخی کارکردها نیاز به جاوا داشته باشند اما تعداد آنها روز به روز در حال کاهش است.
رایانش ابری ایرانیها را به دردسر میاندازد؟
ایستنا: باتوجه به گسترش روزافزون سیستم های رایانش ابری، کمپانیهای بزرگ ساخت دستگاههای هوشمند این موضوع را مطرح میکنند که به سوی حذف سیستمهای ذخیره سازی قدیمی بروند و درصورت اجرای این طرح، کشورهایی همانند ایران که از قافله ابریسازی عقب ماندهاند، دچار مشکل بزرگی خواهند شد.
معاون وزیر ارتباطات میگوید ورود برعکس رمز کارت راهکار فرار از زورگیری است
ایستنا: مهندس برات قنبری، معاون وزیر ارتباطات: در شبهای واریز یارانه بیشترین میزان سرقت کارتهای بانکی را شاهد بودیم. هنگام حمله سارقان اگر افراد شماره رمز کارت خود را به صورت معکوس وارد نمایند، دستگاه خود پردازد رقم درخواستی را پرداخت میکند اما پس از آن کارت بلوکه میشود.
حافظهی ذخیرهسازی جاودان؛ چرا DNA آیندهی ذخیرهی دادهها است؟
زومیت: دانشمندان در انستیتو تکنولوژی فدرال زوریخ، معتقدند که کلید حل مشکل ذخیره سازی دادهها برای ابد در DNA نهفته است. تک تک سلولهای بدن انسان خود دارای الگوی DNA هستند. یک گرم DNA ظرفیت ذخیرهسازی تمام دادهی ذخیره شده در دیتاسنتر کمپانیهایی نظیر فیسبوک و گوگل را دارا است و با این وجود حتی میتواند دادههای بیشتری را نیز در خود جای دهد.
افشای جاسوسی در خطوط هوایی بریتانیا
صراط: خطوط هوایی بریتانیا (British Arilines) از ارتباطات تلفنی و اینترنتی کارکنان خود جاسوسی میکرد. روزنامه انگلیسی ایندنیپندنت امروز (شنبه) افشا کرد، «بریتیش ایرلاینز» بعد از جاسوسی از کارکنانش در سال ۲۰۱۱، یک میلیون پوند هزینه کرد تا جزییات جاسوسی از ارتباطات تلفنی و ایمیلی کارکنان خود را مخفی نگه دارند. این هزینه برای ساکت نگه داشتن «یونایت» بزرگترین اتحادیه مردمی انگلیس هزینه شد تا جلوی افشای جزئیات عملیات جاسوسی از کارکنان معروفترین خطوط هوایی جهان را بگیرد. خطوط هوایی بریتانیا، مدعی شد از آنجایی که رایانهها و تلفنهای همراه کارکنانش به این شرکت تعلق داشتند بنابراین جاسوسی از ارتباطات آنان حق قانونی این شرکت بوده و این اقدام در چهارچوب قوانین عمل کرده است. روزنامه ایندیپندنت خبر داد برخی از جزییات جمع آوری شده به دست جاسوسان خطوط هوایی بریتانیا، بسیار شخصی بودند و ارتباط به مسایل کاری نداشتند.
فیلتر سایت جماران کار وزارت ارتباطات نیست
به گزارش سایت انتخاب: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن اظهار بیاطلاعی از فیلتر شدن سایت جماران گفت: وزارتخانه سایت جماران را فیلتر نکرده و باید در این ارتباط از دادستانی سوال پرسیده شود.
برنامه گوگل برای مقابله با فعالیت داعش در فضای مجازی
بولتن نیوز: شرکت اینترنتی گوگل، مودراتورهایی (مدیران نظارت بر کار سایت ها) از سراسر جهان را استخدام می کند تا مانع استفاده کاربران از یوتیوب در فضای مجازی به عنوان وسیله تبلیغات شوند. در حال حاضر گوگل در بسیاری از نقاط جهان دارای کارکنان عرب زبان برای مبارزه با تبلیغات گروه های افراطی ازجمله داعش است.
مراقب باشید توییتر ردتان را نگیرد
پارسینه: مدیران سایت توییتر میگویند از این پس عملکرد شماره تلفنهای همراه متعلق به کاربران خرابکار خود را زیر نظر میگیرند تا مانع از خلق حسابهای کاربری جدید توسط آنان شوند.
استفاده پنتاگون از ابزارهای سایبری برای جمع آوری اطلاعات داعش
تسنیم: آراتی پراباکار مدیر آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا با اعلام برخی اطلاعات در خصوص ابزارهای سایبری پنتاگون برای جمع آوری اطلاعات مربوط به گروه تروریستی داعش و حامیان آن، تاکید کرد: این ابزار خاص موسوم به “ممکس” است و همکاران مجری قانون ما، موفق به استفاده از این ابزار برای جمع آوری اطلاعات شده اند. شما می توانید تصور کنید که این قدرت چگونه می تواند به شما راهی را نشان دهد که ببینید داعش چگونه مانند یک سرطان در جامعه بین المللی، گسترش پیدا می کند.
چرا در فضای مجازی تحریم نیستیم؟
مشرق: برای مقامهای آمریکایی مهم است تحریمها چه تأثیری بر زندگی روزمره مردم عادی ایران میگذارد». این اظهارات را «وندی شرمن»، معاون وزیر خارجه آمریکا، خرداد ماه سال ۱۳۹۲ برای اعلام لغو تحریمهای تجهیزات ارتباط در فضای مجازی علیه ایران مطرح کرد. در اولین نگاه درباره این اقدام دولت آمریکا به ذهن خطور میکند این است که علت این دست و دلبازی ناگهانی مقامهای کشوری که به تأثیرات تحریمها بر زندگی روزمره مردم عادی و یا بیماران سرطانی بیتوجه بودهاند. حاکمیت آمریکا با یک تحلیل هزینه ـ فایده تحریم ایران در فضای مجازی را فعلاً در راستای منافع خودش نداند.