مرور رسانه های ۷ام اسنفد ماه
ترس خبرنگاران آمریکایی از آژانس امنیت ملی
تحقیق موسسه نظرسنجی «پیو» نشان میدهد ۶۷۱ تن از اعضای بنیاد سردبیران و خبرنگاران تحقیقی آمریکا موسوم به (IRE) که شامل سردبیران، تهیه کنندگان، گزارشگران، عکاسان خبری و کارشناسان داده معتقدند از ارتباطات آنها شنود و جاسوسی صورت می گیرد. به گزارش بولتن نیوز، برابر نظرسنجی تازه موسسه معتبر «پیو»، بیشتر خبرنگاران تحقیقی آمریکایی معتقدند دولت از فعالیتهای آنان جاسوسی می کند. بنابر این گزارش، ۶۴ درصد از خبرنگاران تحقیقی شرکت کننده در نظرسنجی این موسسه گفتهاند احتمال میدهند دولت تلفنها، ایمیلها و دیگر وسایل ارتباطی آنها را شنود میکند و در حال جمع آوری اطلاعات از آنها است. گزارشگرانی که روی مسایلی مانند امنیت ملی، امور و روابط خارجی یا امور مربوط به دولت کار تحقیقی انجام میدهند، بیشترین احساس را دربارهی این جاسوسیها به خود اختصاص دادهاند. ۷۱ درصد از این افراد گفتهاند از آنها جاسوسی میشود. با این حال این افراد اعلام کردهاند احتمال جاسوسی و شنود ارتباطات آنها دلیلی بر قطع امور و فعالیتهایشان نیست. اما با این حال ۱۴ درصد از این خبرنگاران تحقیقی گفتهاند به دلیل همین جاسوسیها دیگر نمیخواهند به کار خود ادامه دهند.
اما بیشتر ۴۵۴ تن از پاسخ دهندگان به این پرسش اعلام کردهاند که در دوازده ماه گذشته، نسبت به کار خود تغییراتی صورت داده اند. ۴۹ درصد نیز گفتهاند در ذخیرهسازی و اشتراک گذاری محتوای حساس دقت بیشتری اعمال می کنند.۳۸ درصد از کسانی هم که در این تحقیق خود را گزارشگر معرفی کرده اند، گفته اند پارسال در نحوه کار و ذخیره سازی فایلهای خود تغییراتی ایجاد کردهاند تا احتمال نفوذ و جاسوسی در آن را بکاهند.
اقدامات کاربران بر ضد فعالیت های سایبری گروه داعش
ویژگی فضای نامحدود شبکه اینترنت سبب شده انتشار محتوا در فضای وب بدون هیچگونه محدودیتی صورت پذیرد و یک محتوا در لحظه در اختیار میلیون ها کاربر قرار گیرد، بنابراین کنترل محتواهای انتشار یافته حتی برای گردانندگان سایت ها و شبکه های اجتماعی به یک مشکل اساسی تبدیل شده است. به طور مثال در پی انتشار ویدیوی سوزاندن خلبان اردنی در یوتیوب توسط داعش و حذف سریع آن از سوی شرکت گوگل، این شرکت اعلام کرد در هر دقیقه ۳۰۰ساعت فیلم توسط کاربران در یوتیوب بارگذای می شود که امکان کنترل و حذف محتواهای نامناسب و ترویج دهنده اعمال ضد بشری و تروریسم عملا غیرممکن است. به گزارش انتخاب نیوز با توجه به این شرایط به نظر می رسد کاربران اینترنت در هر کجای جهان می توانند در تعامل با مدیران سایت ها و شبکه های اجتماعی اینترنتی، نقش موثری را در جهت گزارش صفحات حامی گروه های تروریستی انجام دهند تا از انتشار محتواهای مروج خشونت و اعمال وحشیانه و تروریستی تا حد امکان جلوگیری به عمل آید و از سوی دیگر کاربران متخصص می توانند با راه اندازی پایگاه هایی در فضای وب به تشریح و توضیح در مورد این گروه های تروریستی، سابقه و پیشینه آنان و افکار و نگرش هایشان، به تنویر افکار عمومی جهان در مورد حقایق این گروه ها و اهدافشان پرداخته و فضای شبکه جهانی را هر چه بیشتر برای جولان این جنبش های ضدبشری کوچک و محدود سازند.
این تکنولوژی سرعت اینترنت موبایل را هزاربار بیشتر میکند
به نقل از عصرایران این تکنولوژی در ارتباط اینترنتی به قدری سریع است که میتواند به سادگی جایگزین ارتباط مودم با کابل شود. تقریبا حدود یک سال پیش، مدیر عامل شرکت Artemis Networks اشاره کرد که این شرکت در حال کار روی پروژهای است که به گوشیهای هوشمند این قابلیت را میدهد تا از ارتباط اینترنتی با سرعت هزار بار بیشتر از تکنولوژی ۴G برخوردار شوند. اکنون این شرکت این ادعای خود را در سانفرانسیسکو عملیاتی میکند. این موضوعی است که «بیزینس اینسایدر» به آن پرداخته است. شرکت Artemis اعلام کرده که مشترکان تلفن همراه در سانفرانسیسکو میتوانند اقدام به خرید سیم کارتهایی از روی وب سایت Artemis Networks کنند که مستقیم به شبکه pCell این شرکت متصل میشود. همچنین سایر کاربرانی که از گوشیهای هوشمند آیفون و آیپد به شکل Unlock استفاده میکنند، میتوانند با خرید این سیمکارت به شبکه شرکت Artemis متصل شوند.
عربها و ایرانیها رکورددار انتشار اطلاعات در شبکههای اجتماعی
به گفته جهانگرد، مردم ایران و کشورهای عربی بیشترین اطلاعات را بر روی خروجی شبکههای اجتماعی قرار میدهند و این مسئله باعث ایجاد افزایش تهدیدها میشود. نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات در حاشیه مراسم افتتاح ساختمان مرکزی پلیس فتا گفت: در شبکههای اجتماعی بیشترین اطلاعات از سوی کشورهای عربی بر روی خروجی سایت قرار میگیرد و بعد از آنها مردم کشور ما بیشترین سطح اطلاعات را در این شبکهها منتشر میکنند. این در حالی است که شهروندان آمریکایی در این موضوع در پایینترین سطح از انتشار اطلاعات شخصی خود هستند. همین موضوع باعث شده تا مردم ما به دلیل عدم آگاهی تهدیدات زیادی پیرامونشان در فضای مجازی باشد که اگر مردم به این تهدیدات واقف شوند دیگر اقدام به انتشار اطلاعات شخصی خود در شبکههای مجازی نخواهند کرد.
جدیدترین روش برای رساندن پیام رهبری
به نقل از فارس جدیدترین اقدام کاربران فضای مجازی برای انتشار پیام رهبری با اشاره به پرسش رهبر انقلاب از جوانان اروپا و آمریکای شمالی با این عنوان که «آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کردهاید؟» صورت گرفت. بیش از یک ماه از انتشار پیام حضرت آیتالله العظمی خامنهای، ولی امر مسلمین جهان خطاب به جوانان غربی میگذرد؛ در این مدت جوانان ایرانی نیز دست به کار شدند تا این پیام بدون واسطه را مستقیم بدست جوانان غربی برسانند و برای رساندن آن از روشهای مختلفی همچون طراحی پوستر و اینفوگرافیک استفاده و تصاویر و مطالب خود را با برچسب «#Letter4U» در شبکههای اجتماعی منتشر کردند. در همین راستا کمپینی با عنوان «جنبش نشر نامه رهبر معظم انقلاب؛ Letter4U» نیز راه اندازی شد که علاقهمندان میتوانند برای آشنایی بیشتر با چگونگی استفاده از ابزار و امکانات شخصی در جهت نشر پیام رهبری به آدرس جنبش (اینجا) مراجعه کنند. استفاده از جملات برگزیده رهبری و طراحی پوستر نخستین اقدامات خودجوش مردم در همین راستا بود؛ اما جدیدترین اقدام کاربران فضای مجازی در انتشار پیام رهبری با اشاره به پرسش رهبر انقلاب از جوانان اروپا و آمریکای شمالی با این عنوان که «آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کردهاید؟» صورت گرفته است.
یک میلیارد مشترک شبکه مخابراتی LTE-A تا سال ۲۰۱۸
مرکز تحقیقاتی ABI Research پیشبینی کرد که تا چهار سال بعد از این تاریخ یعنی سال ۲۰۱۸ میلادی تعداد کاربرانی که از خدمات شبکه مخابراتی LTE-A بهره میبرند از یک میلیارد نفر هم فراتر خواهد رفت. در پایان سال ۲۰۱۴ میلادی ۴۹ شبکه مخابراتی LTE-A در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگرفت و اوپراتورهای مستقر در منطقه اروپای غربی بیشترین تعداد این شبکه را در خود جا دادند.
پروژه تانگو چیست و چه استفاده ای در دنیای واقعی خواهد داشت؟
علاقه ی گوگل به تهیه نقشه ی کل جهان، به فضاهای بیرونی محدود نمی شود؛ این شرکت تمایل دارد تا نقشه ی ساختار داخلی ساختمان ها را نیز به مجموعه های خود اضافه کند. پروژه ی تانگو، از بخش تکنولوژی و پروژه های پیشرفته ی گوگل (Google Advanced Technologies and Projects یا ATAP) سر برآورده. ایده بسیار ساده است؛ تانگو می آید تا توسط سنسور های به کار رفته در دستگاه های همراه -اسمارت فون ها و تبلت ها- نقشه ای سه بعدی از فضای داخلی ساختمان ها تولید کند. این پروژه را می توان در یک اسمارت فون یا تبلت خلاصه کرد؛ اما مهمترین قسمت، سنسور به کار رفته برای دوربین آن تلفن هوشمند است که باید بتواند به راحتی عمق هر پیکسل را در محیط اطرافش تشخیص دهد. با استفاده از سخت افزار مناسب، این کار توسط الگوریتم هوشمند تانگو انجام میگیرد.
کاربران، تلفن های همراهشان را با خود به همه جا می برند و زمانی که این موبایل ها به الگوریتم و سنسور مذکور مجهز شوند، به راحتی می توانند از محیط اطراف نقشه برداری نمایند؛ گوگل امیدوار است با این کار، تلفن های همراه را هوشمند تر ساخته و حسی انسان گونه از لحاظ درک جهان فیزیکی اطرافشان به آنها دهد.
به نقل از رسانه میک یوز آف
تحویل هکر ایرانی به آمریکا در ترکیه
روزنامه صباح چاپ استانبول گزارش داد که ترکیه یک فرد ایرانی به نام«نیما گلستانه» متهم به فعالیتهای سایبری علیه آمریکا را به مقامات این کشور تحویل داده است.روزنامه دیلیصباح ترکیه روز چهارشنبه گزارش داد که دولت این کشور یک فرد را که به فعالیتهای سایبری متهم شده بود، به آمریکا تحویل داده است
روزنامه صباح چاپ استانبول خبر داد که این فرد ۲۹ ساله روز ۱۲ فوریه در استانبول تحویل مقامات آمریکایی داده شد. این روزنامه ادعا کرد که به درخواست افبیآی برای او قرار بازداشت صادر شده بود. در گزارش این روزنامه از انتقال او به ورمونت آمریکا خبر داده شده جایی که قاضی یک دادگاه قرار بازداشت برای وی صادر کرده است.