مرور رسانه های ۷ام آذر ماه
با این اپلیکیشن ها اسکاری شوید!
به گزارش یاهو اسکار بهترین مستند سال ۲۰۱۳ به فیلمی تعلق گرفته که بخشی از آن با آیفون فیلمبرداری شده بود: «در جستجوی شوگرمن». آیفونهای ۶ و ۶ پلاس هم نسبت به قبلیها دوربینهای بهتری دارند و شاید بتوانند به شما کمک کنند حرفه ای شوید. ولی از آنجا که کیفیت دوربین به تنهایی برای حرفهای شدن کافی نیست، اپلیکیشنهای مختلفی هم هست که همه مراحل، از تصویربرداری تا ادیت تا تنظیم دستی نور و اضافه کردن متن و موزیک و طراحی به فیلم را پوشش میدهند. اینجا چند تا از اپلیکیشنهایی را که برای شروع عالی است معرفی میکنیم.
اولین گزینه، یعنی Vintage Camera همانی است که مارک بن جلول در فیلم برندۀ اسکارش از آن استفاده کرد. این اپلیکیشن کاری میکند که انگار فیلم را ۴۰ سال پیش و با دوربین ۸ میلیمیتری گرفته اید. ده فیلتر دارد و هفت لنز. حتی لرزشهایی میدهد که انگار فیلم دارد روی یک پروژکتور ۸ میلیمتری نمایش داده میشود. مجانی نیست و ۱.۹۹ دلار قیمت دارد.
گزینۀ بعدی MoviePro است. مخصوص وسواسی هاست و برای آیفون ۶ و ۶ پلاس هم آپدیت شده. با فریمهای ۳۰۷۲ × ۱۷۲۸ میتوانید تا ۳۰ فریم در ثانیه فیلم بگیرید. کیفیت صدا هم عالی و قابل تنظیم است. علیرغم امکانات بسیاری دارد زیبا طراحی شده و بسیاری از امکانات را باید از پشت منوهای مختلف فعال کنید. اگر به نرم افزارهای اپل مانند iMovie آشنائید، شبیه به آنها طراحی شده. امکانات معمول نظیر فوکوس و نور و سفید به طور اتوماتیک تنظیم شده که یعنی در صورت لزوم میتوانید سریع عمل کنید. آماتور و حرفه ای هر دو میتوانند از آن منفعت ببرند.
همه چیز در این اپلیکیشن قابل تنظیم است. حتی چپ دستها هم میتوانند جهت فرمانها را عوض کنند. یک گزینۀ جاسوسی هم دارد. میتواند در حین فیلمبرداری صفحه سیاه یا یکی از عکسهایی را که دارید نشان بدهد و به درد گزارشگرانی که مخفیانه کار میکنند میخورد.
کدام حمله اینترنتی بیش از همه اتفاق میافتد؟
به گزارش اس سی مگزین در گزارشی از سوی Verisign راجع به وضعیت حملات اینترنتی در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۴ مشخص شده است که تعداد حملات DDoS به اندازه ۳۸ درصد نسبت به سه ماهه دوم و به اندازه ۲۰ درصد نسبت به کل انواع حملات افزایش داشته است. این گزارش اعلام کرده است که حمله کنندگان در تخریب اهداف مدنظر خود بسیار اصرار داشتهاند و به طور متوسط بیش از سه بار آنها را مورد حمله قرار دادهاند. در سه ماهه سوم، رسانهها و وبسایتهای سرگرمی بیشترین آمار حمله را داشتهاند. تعداد حمله به آنها بیش از ۵۰ درصد کل فعالیتهای خرابکارانه بوده است.
در حمله به سونی،آنجلینا جولی و کامرون دیاز لو رفتند
پرنسس یخی به دختران برنامه نویسی میآموزد
دستور دادگاه عالی بریتانیا برای بستن وبسایتهای ناقض حق مولف
براساس فرمان جدید دادگاه عالی بریتانیا، بزرگترین گروه از وبسایتهایی که در کار سرقت و نقض حقوق مولف هستند مسدود میشوند. رأی جدید در مجموع ۵۳ سرویس اینترنتی را دربرمیگیرد و در مورد شش سرویس دهنده اینترنتی مهم کشور نیز اجرا خواهد شد. مسدود شدن سایت هایی از این نوع در سال ۲۰۱۲ شروع شد و حکم تازه تعداد وبسایتهای مسدود شده به خاطر دادن دسترسی غیرمجاز به آثار دارای حق نشر را به ۹۳ می رساند.با این همه یک کارشناس هشدار داده است که وجود سایتهای مشابه و راه های دیگر دور زدن این محدودیت ها احتمالا باعث ادامه نقض قانون توسط کاربران خواهد شد. این فهرست شامل سایتهای بیتسوپ، آیپی تورنت، آیسوهانت، سوموتورنت، تورنتدیبی، تورنتفانک، تورنتز، وارز بیبی و رپید موویز میشود. کریس مارسیچ، مدیر بخش اروپایی موسسه مینی پونی آرمی (Mini Pony Army) میگوید: “برای تضمین اجرایی شدن دستور دادگاه لازم است که ارائهدهندگان خدمات اینترنت (آی.اس.پیها) دسترسی به سایتهای غیرقانونی را مسدود کنند. این روشی پذیرفته شده و مشروع برای مقابله با نقض آنلاین حق نشر است.”
پاسداری هوشمند از مرزها و امدادرسانی به سربازان مصدوم با ربات
به گزارش ایسنا یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه آزاد اسلامی یزد، موفق به ساخت و عرضه سه ربات جنگی، امدادگر و مینیاب برای مناطق مرزی و جنگی کشور شدند.
هادی زارع از محققان این تیم تحقیقاتی، در گفتوگو با خبرنگار فناوری ایسنا، از طراحی و ساخت سه ربات “امدادگر”، “مین یاب” و “ربات جنگی” خبر داد و گفت: ربات امدادگر برای امداد رسانی سربازان آسیب دیده در مناطق جنگی طراحی شده است.وی با بیان اینکه این ربات قادر است کمکهای اولیه را به سربازان مصدوم برساند، اظهار داشت: این ربات مجهز به سنسور، دوربین و میکروفون است و با استفاده از این تجهیزات میتوان از مرکز فرماندهی با مصدوم ارتباط برقرار کرد.زارع، ربات مینباب را نیز از دیگر دستاوردهای این تیم تحقیقاتی ذکر و خاطرنشان کرد: ماموریت این ربات، جابجایی و تشخیص مین است و از نظر آیرودینامیکی، به گونهای طراحی شده است که اگر مانعی در مسیر حرکتش باشد، به راحتی از آن عبور میکند.این محقق با اشاره به جزئیات ربات جنگی ساخت خود و همکارانش در تیم حاضر، اضافه کرد: ربات جنگی شکلی شبیه تانک دارد و سلاح بر روی آن نصب میشود. این ربات، دارای بازویی است که میتواند از روی مانع به راحتی عبور کند.
بیماریهایی که دامن کاربران موبایل را میگیرد
به گزارش موبنا پزشکان معتقدند نور آبی و اشعه تلفن همراه روی پوست تاثیر دارد و باعث ایجاد چروکهای پوستی میشود. تحقیقات نشان داده، اشعه موبایل به بافت پوست نفوذ میکند و باعث مرگ سلولی میشود که در نتیجه با لکههای پوستی و چین و چروک همراه خواهد بود. تاثیر بر بینایی نور صفحه نمایش گوشی موبایل میتواند باعث آسیب به چشم شود به ویژه اگر این نور در محیط تاریک و به مدت طولانی باشد. همچنین محققان معتقدند استفاده مداوم از گوشیهای موبایل میتواند باعث بروز مشکلاتی همچون بیماریهای پوستی و التهاب انگشتان دست و از سوی دیگر هنگام تماس با صورت موجب التهاب و بروز جوشهایی روی صورت میشود.