مرور رسانه های ۲۴ام مهر ماه
اپلیکیشنی برای یادگیری زبان تخیلی دوتراکی در سریال «گیم آو ترونز
به گزارش ۱پزشک اگر سریال گیم آو ترونز را دیده باشید، میدانید که این زبان زاییده تخیل جورج آر آر مارتین است و توسط زبانشناسی به نام دیوید جی پیترسون برای شبکه HBO توسعه پیدا کرده است.جالب است بدانید که اپلیکیشنی ۴ دلاری برای آموختن این زبان در آیتونز قرار داده شده است که متشکل از ۳۰۰ فلش کارت برای یادگیری واژههای ضروری این زبان است.
و اگر میخواهید بیشتر درگیر شوید، میتوانید به اینجا بروید و در کورس آنلاین زبان دوتراکی ثبتنام کنید، البته با پرداخت ۳۰ دلار. قیمت کتاب و سی دی زبان دوتراکی هم حدود ۲۰ دلار است.دیوید جی پیترسون البته به جز زبان دوتراکی کارهای دیگری هم کرده است، او برای سریال تخیلی Defiance هم یک زبان دیگر را توسعه داده است. او کتابی در زمینه اختراع زبان نوشته است که سال بعد توسط انتشارات پنگوئن چاپ خواهد شد.
پاسخ وزیر ارتباطات به دادستان: رئیس جمهور منتظر دستورالعمل شورای عالی فضای مجازی است
به گزارش خبرآنلاین محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این سوال که چه زمانی جلسه شورای عالی فضای مجازی به ریاست رئیس جمهور برگزار خواهد شد، گفت: جلسه شورای عالی فضای مجازی قطعا برگزار میشود، البته بستگی به دستور العمل جلسه دارد که باید آماده شود و بفرستند. او گفت: رئیس جمهور منتظر است دستوالعملی که مدنظرش بوده به دستش برسد تا این جلسه را تشکیل دهد.این دستورالعمل توسط دبیر شورای عالی فضای مجازی تهیه و به رئیس جمهور اعلام میشود.
ساخت رایانه با «توفان مغناطیسی» در آینده
محققان دانشکده فنی و مهندسی داشگاه شفیلد به بررسی قابلیت استفاده از مغناطیس در عملکرد محاسبات و پردازنده مرکزی رایانه پرداختهاند.به گزارش سرویس فناوری ایسنا منطقه خراسان، دکتر تام هیوارد، سرپرست این تحقیق اظهار کرد: مواد مغناطیسی از آنجایی که برای حفظ اطلاعات به انرژی کمی نیاز دارند، برای ذخیره اطلاعات مفید هستند و پردازندههایی که با مواد مغناطیسی ساخته شدهاند، دارای قدرت بیشتر و مصرف انرژی کمتری هستند.این گروه با استفاده از شبیهسازی رایانهای نشان دادند امکان ایجاد «گیتهای منطقی» مغناطیسی در ساخت پردازنده با استفاده از مواد مغناطیسی وجود دارد.وی در ادامه افزود: سیمهای ساخته شده با مواد مغناطیسی، ۲۰۰ برابر نازکتر از موی سر انسان هستند و خاصیت مغناطیسی در آنها به صورت چرخشی وجود دارد که با نام «طوفان» شناخته میشوند.
فیسبوک با ابولا مبارزه میکند
به گزارش ایتنا ، مارک زاکربرگ در پیامی فیسبوکی اعلام کرد که او و همسرش تصمیم گرفتهاند تا برای مقابله با بیماری ابولا ۲۵ میلیون دلار به بنیاد کنترل بیماریها کمک کنند.وی تصریح کرد: ما باید در آینده نزدیک بیماری ابولا را تحت کنترل درآوریم و از پیشروی و شیوع آن جلوگیری کنیم. ما نباید بگذاریم این بیماری در طولانی مدت سلامت بشری را تهدید کند. کمک ۲۵ میلیون دلاری مارک زاکربرگ در حالی صورت میگیرد که بر اساس گزارشها شمار مرگ و میر ناشی از بیماری ابولا که برای اولین بار در ماه مارس در گینه گزارش شد، تاکنون به بیش از ۴۴۰۰ مورد رسیده است.
کاربردهای عجیب جستجوی صوتی در آمریکا
به گزارش ایتنا ، موضوع تحقیق بررسی نحوه استفاده نوجوانان و افراد بزرگسال از خدمات جستجوی صوتی گوگل و همین طور نرمافزارهای تشخیص فرامین صوتی مانند سیری و کورتانا است.برای انجام این بررسی ۴۰۰ نوجوان بین ۱۳ تا ۱۸ سال و ۱۰۰۰ بزرگسال ۱۸ سال به بالا که کاربر خدمات جستجوی صوتی بودهاند در مورد عادات کاربری خود در زمان استفاده از خدمات یاد شده بر روی گوشیهای هوشمند اظهارنظر کردهاند.بر همین اساس ۲۲ درصد از نوجوانان اذعان کردهاند که از این خدمات در داخل حمام استفاده کردهاند، محلی که استفاده از خدمات مذکور در آن منطق خاصی ندارد. ۵۵ درصد از نوجوانان بین ۱۳ تا ۱۸ سال گفتهاند از هندزفری برای جستجوی صوتی استفاده میکنند. این رقم در مورد افراد بزرگسال ۴۱ درصد است.استفاده نوجوانان از این خدمات امری طبیعی بوده و فرقی با دیگر استفادهها از اینترنت ندارد و آنها چنین کاری را به طور خلاقانه انجام میدهند. یکی از متداولترین استفادهها از خدمات جستجوی صوتی صدور فرمان ارسال پیتزا به محل زندگی بوده است، به گونهای که ۴۵ درصد نوجوانان از جمله برایم یک پیتزا بفرست به همین منظور استفاده کردهاند.
گوگل با همکاری محققین شناسایی ژنوم سرطانی را آسان می کند
به گزارش انگجت سلامت همیشه یکی از اولویت های گوگل بوده و از چندین سال گذشته به این موضوع اهمیت فراوانی می داده. نمونه های واضح آن Helpout و Smart Contact هستند. حالا بازوی تحقیقات در گوگل، با گروهی از دانشمندان در انستیتو سیستمز بیولوژی (ISB) در حال تشکیل دیتابیسی هستند که ژنوم های سرطانی در آن ذخیره شده.پروژه ۶٫۵ میلیون دلاری، مقادیر عظیمی اطلاعات را از اطلس ژنوم سرطانی به پلتفرم ابری گوگل خواهد آورد. اما این مسئله چقدر اهمیت دارد که قرار است ۶٫۵ میلیون دلار هزینه صرف آن شود؟ پلتفرم ابری گوگل به محققین در سراسر جهان اجازه می دهد که اطلاعات علمی خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.علاوه بر این، گوگل قدرت رایانشی خود را هم ارائه می دهد تا آنالیز سنگین داده ها از طریق آن انجام شود. این فرآیند سبب رشد و توسعه تحقیقات پیرامون سرطان می شود در حالی که بسیاری از انستیتوهای کوچک تر هیچگاه قدرت کافی برای پردازش چنین داده هایی ندارند.ISB می گوید این سیستم ابری جدید، دموکراسی را به فضای تحقیقاتی می آورد و باعث می شود که محققین برای به دست آوردن پاسخ سوالاتشان به اندازه یک پیام در هنگ آوت فاصله داشته باشند.
کشف حفره خطرناک جدید در استاندارد رمزگذاری اس اس ال
به گزارش سی نت، سه محقق امنیتی موفق به شناسایی حفرهای خطرناک در استاندارد رمزگذاری قدیمی ولی کماکان مورد استفاده SSL 3.0 شدهاند. رفع این تقص غیرممکن و به روزرسانی آن دشوار است. این یکی از مشکلات استفاده از فناوریهای قدیمی وب است که باعث میشود فضای مجازی به فضایی ناایمن مبدل شود. این سومین آسیبپذیری پردامنه اینترنت بعد از خونریزی اینترنت و شل شاک است که توسط مهندسان گوگل شناسایی شده و به اختصار poodle نام گرفته است.
عرضه ۸ بولتن امنیتی از سوی مایکروسافت
به گزارش سی نت، شرکت مایکروسافت با عرضه هشت بولتن امنیتی دهها آسیبپذیری امنیتی برنامهها و نرمافزارهایش را برطرف کرده است که یکی از آنها برای اجرای حمله سایبری sandworm به کار رفته بود. حمله مذکور از سوی هکرهای روس ترتیب داده شده بود و آنها از این طریق رایانههای ناتو و برخی شرکتها و نهادهای دولتی را هدف قرار داده بودند.وصلههای مذکور در قالب مجموعه وصلههای ماه اکتبر شرکت مایکروسافت عرضه شده و اشکالات نرم افزارهایی همچون مرورگر IE، آفیس، .Net framework و سیستم عامل ویندوز را برطرف میکند. از مجموعه این بولتنها سه مورد درجه بندی بسیار مهم دریافت کردهاند.
سازنده بازیهای متفاوت آمریکایی تهدید به مرگ شد
به گزارشز ای بی سی نیوز،زنی آمریکایی اعلام کرده که او و همسرش مجبور شدهاند پس از تهدیداتی که به علت طراحی چند بازی ویدیویی دریافت کردهاند، مخفی شوند. برایانا وو که از طریق وب پیامهای تهدید به مرگ دریافت کرده یکی از اعضای جنبشی است که تلاش میکنند نگاه به زنان در صنعت بازیهای ویدیویی را تغییر دهند.این زنان از اینکه شخصیتهای مؤنث در بازیهای ویدیویی در قالب افرادی برای تحریک جنسی به کار گرفته میشوند به شدت خشمگین هستند. آنها همچنین می گویند تنها ۲۲ درصد از کل نیروی کار صنعت بازیهای ویدیویی را زنان تشکیل میدهند و این وضعیت باید تغییر کند.خانم وو میگوید فردی با حساب کاربری مرگ بر برایانا در سایت توییتر آدرس منزل وی در ایالت ماساچوست آمریکا را برای خودش ارسال کرده و او را به مرگ تهدید کرده است. در برخی از این پیامها هم به وی به علت تولید بازیهای ویدیویی که هیچ کس آنها را دوست ندارد حمله شده و این زن شایسته مرگ دانسته شده است. وی زورگیری و تهدید زنی را که صرفاً در حال تولید بازیهای ویدیویی است را اقدامی مسخره خوانده است.
اریک اشمیت: گوگل بعدی از یک پارکینگ سر درمیآورد
به گزارش فست کمپانی،اریک اشمیت مدیرعامل سابق شرکت گوگل و از اعضای هیأت مدیره آن در تداوم حضور خود در برلین در مورد آینده دنیای فناوری اظهارات قابل تاملی داشته است. وی به کاهش ۴۰ درصدی استفاده از رایانههای رومیزی اشاره کرده و میگوید نسل جدید بچهها به سرعت با گوشیهای همراه اخت میشوند و آن را به راحتی به کار میگیرند. وی به تغییر گسترده جهان اشاره کرده و افزوده که این روزها همه چیز سیار شده و از هر هشت دقیقه استفاده از تلفن همراه هفت دقیقهاش صرف استفاده از برنامههای همراه و app ها میشود.وی افزوده که برنامههای همراه مربوط به شبکههای اجتماعی و به خصوص فیس بوک از جمله پرطرفدارترین برنامههای همراه هستند.اشمیت همچنین پیش بینی کرد که گوگل بعدی هم در راه است و ممکن است گوگل فعلی را علیرغم همه خلاقیتهایش از میدان به در کند. وی اظهار داشت که گوگل آینده ممکن است هیچ شباهتی به گوگل امروزی نداشته باشد و احتمال دارد فردی در یک پارکینگ اتومبیل بر روی ما اسلحه بکشد.
رونمایی از نخستین موشک ساخته شده با چاپگر سه بعدی
پیشرفت فناوری چاپ سه بعدی به اندازه ای سریع است که امروزه تقریبا هر چیزی را می توان چاپ کرد. از اندام های داخلی بدن انسان تا خودرو، چاپگرهای سه بعدی تقریبا هر چیزی را که تصور کنید برای شما چاپ می کنند. این در شرایطی است که یک تیم انگلیسی قصد دارند تا چاپ سه بعدی را وارد حوزه جدیدی کرده و نخستین موشک چاپ سه بعدی شده جهان را به فضا پرتاب کنند.
ناسا تا پیش از این اقدام به چاپ سه بعدی برخی از قطعات موشک کرده بود اما این برای نخستین بار است که کل یک موشک با استفاده از این فناوری شکل می گیرد. به گفته “لستر هاینز” یکی از اعضای تیم سازنده این موشک، چاپ سه بعدی متناسب با علم ساخت موشک است. با استفاده از این فناوری به راحتی می توان اشکالی پیچیده که ساخت آنها به روش های دیگر امکان پذیر نیست را خلق کرد. همچنین چاپ سه بعدی فرآیند پالایش نمونه های اولیه را تسریع می کند.
جای شگفتی نیست که ساخت موشک با چاپگر سه بعدی وظیفه آسانی نبوده است. تیمی متشکل از ۳۰ نفر از جمله مهندسان هوانوردی به مدت چهار سال برای تکمیل این پروژه کار کرده اند. به گفته هاینز، بزرگترین چالش یافتن پیشرانه موشک مناسب برای حرکت در ارتفاعات بالا بوده است.
قرار است این موشک چاپ شده در ادامه سال جاری میلادی از نیو مکزیکو به فضا پرتاب شود. در ابتدا یک بالن هلیوم موشک را تا ارتفاع ۶۵ هزار پا (۲۰ هزار متر) بالا برده و از آنجا موشک حرکت خود را با سرعت یک هزار مایل بر ساعت (یک هزار و ۶۱۰ کیلومتر بر ساعت) به سمت فضا آغاز می کند.
هزینه چاپ این موشک سه کیلوگرمی برابر با ۶ هزار پوند بوده است و پس از پرتاب با استفاده از یک خلبان خودکار عملیات بازگشت به زمین صورت می گیرد. تمامی این مراحل با دوربین ویدئویی نصب شده روی موشک فیلمبرداری می شوند.