مرور رسانه های ۲ام دی ماه
اذیت میکنم چون ناشناسم
به گزارش دیلی دات پدیده تاخر فرهنگی به وضعیتی اشاره میکند که در آن تکنولوژی وارد جامعهای میشود اما فرهنگ مواجهه با آن تکنولوژی نیاز به زمان دارد تا بتواند خود را با پیشرفت تکنولوژی هماهنگ کند. بنابراین از لحاظ فرهنگی مشکلاتی در جامعه بروز مییابد. نوجوانان یکی از گروههایی هستند که به شدت در معرض تبعات تاخر فرهنگی هستند. آنها که تازه با دنیای دیجیتال به طور مستقل آشنا میشوند و هنوز برخی ارزشها مانند حریم خصوصی یا فرهنگ زندگی آنلاین برایشان مصداق پیدا نکرده و عمیق نشده است، دچار رفتارهایی میشوند که هم به ضرر خود و هم به ضرر دیگران است. از جمله عرصههایی که نوجوانان در برخورد با آنها دچار لغزش میشوند، برنامههایی هستند که به کاربر کمک میکند تا هویتش ناشناس باقی بماند. بنابراین اگر با قواعد زندگی آنلاین آشنایی فرهنگی وجود نداشته باشد، این برنامهها ابزاری برای رفتارهای مخرب و آزاردهنده تبدیل میشوند.
اپلیکیشنهایی مانند Whisper، Secret، Yik Yak و غیره برنامههایی هستند که کاربران در استفاده از آنها میتوانند هویتشان را پنهان کنند. البته برای استفاده از این اپلیکیشنها حداقل سنی ۱۷ سال وجود دارد اما این محدودیت باعث نمیشود که نوجوانان کمتر از این سن نیز از آنها استفاده نکنند. علاوه بر این اپلیکیشنها، اکانتهای جعلی و تقلبی نیز در واقع همین نقش را بازی میکنند. به عنوان مثال در فیسبوک میتوانید با ساختن یک اسم جعلی و عکسی از یک منظره یا گل، بک اکانت بسازید که دیگران نتوانند هویت شما را تشخیص دهند. نمیتوان نوجوانان را از مواجهه با اینترنت و دنیای دیجیتال منع کرد و حصاری دور آنها کشید تا آسیبی نبینند بلکه باید با صبر و آگاهی به آنها اجازه داد تا با کمک اطرافیان مورد اعتماد با این دنیا آشنا شده و مواجهه صحیح با آن را فرابگیرند تا بتوانند در موقع لزوم، برخورد مناسبی را از خود بروز دهند.
تشخیص عفونت گوش با دوربین گوشی هوشمند در منزل!
به گزارش گیزمودو عفونت گوش کودکان از بیماریهای رایج و دردآور کودکان است. اکنون والدین میتوانند با استفاده از یک گوشی هوشمند، و چند قطعه لوازم جانبی، بروز عفونت در گوش را تشخیص داده و سریعتر و در زمان درست به پزشک مراجعه کنند. اکنون یک اپلیکیشن جدید با عنوان cellscope با استفاده از یک ابزار تشخیصی، گوشبین، که بر روی دوربین گوشی هوشمند نصب میشود، ویدیویی از داخل گوش کودک مشکوک به ابتلا به عفونت گوش میگیرد و آن را برای دکتر همکار در این پروژه میفرستد. پزشک معالج پس از دیدن ویدیو میتواند تشخیص دهد که کودک مورد نظر به عفونت گوش مبتلا است یا نه.
ظهور دوباره باج افزار خطرناک کریپتولاکر
به گزارش اس سی مگزین بار دیگر چهره زشت باج افزار Cryptolocker در دنیای دیجیتال مشاهده شده است و بیم آن میرود که قربانیان زیادی بگیرد. اگرچه چندین ماه پیش اعلام شد که باج افزار کریپتولاکر (Cryptolocker) به طور کلی منهدم شده است اما باج افزار جدیدی دقیقا به همان نام ظهور کرده که به ندرت قابل شناسایی است. یکی از روشهایی که کریپتولاکر جدید از طریق آن کاربران را فریب میدهد این است که به آنها ایمیلی زده میشود. که در آن کاربر با یک جریمه راهنمایی و رانندگی روبرو است و باید آن را باز کند و ببیند. کاربر برای اینکه بتواند عکسی که دوربین هنگام تخلف از او گرفته را ببیند باید روی لینکی کلیک کند تا به وبسایتی برده شود که قرار است متن جریمه و عکس دانلود شود. به محض آنکه این کار انجام شود، اطلاعات کاربر قفل میشود و تا پول پرداخت نشود، آزاد نمیشود.
کره جنوبی توان مقابله با حملات سایبری علیه تاسیسات هستهایش را آزمایش میکند
کره جنوبی در حال آزمایش توان خود برای مقابله با حمله سایبری به نیروگاههای هستهای این کشور است.این اقدام بعد از آن انجام شد که یک هکر اینترنتی نمودارهایی مربوط به بعضی از رآکتورهای هستهای این کشور و اطلاعاتی دیگر – هر چند غیر حساس – در ارتباط با شبکه انرژی هستهای کره جنوبی را منتشر کرد. این هکر تهدید کرده که اگر فعالیت نیروگاههای هستهای کره جنوبی متوقف نشود، به آنها آسیب خواهد رساند. سئول پیش از این بارها کره شمالی را مسئول حملات سایبری به اهداف استراتژیک خود معرفی کرده است. همزمان وزیر امور خارجه چین به جان کری، همتای آمریکاییاش گفته که کشورش مخالف هرگونه حملات سایبری و تروریسم مجازی است.
از «دکتر گوگل» چه میدانید؟
اختلال گسترده در خدمات اینترنتی کره شمالی
خدمات اینترنتی در کره شمالی به طور گسترده قطع شده است و یک تحلیلگر می گوید که دسترسی به اینترنت در این کشور کاملا قطع شده است. این اختلال چند روز پس از آن پیش می آید که آمریکا پیونگ یانگ را متهم کرد مسئول حملات سایبری به شرکت سونی پیکچرز است. باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا قول واکنشی “متناسب” با آن حمله را داده بود، هرچند مقام های آمریکایی از اظهار نظر درباره دخالت احتمالی آمریکا در قطع اینترنت در کره شمالی خودداری کرده اند. تحلیلگران گفتند که مشکلات فنی یا یک حمله سایبری می تواند عامل قطع اینترنت در کره شمالی باشد. داگ مادوری تحلیلگر در شرکت تحقیقات دین Dyn گفت که “در ۲۴ ساعت گذشته تماس کره شمالی با جهان خارج به تدریج تحلیل می رفت تا جایی که اکنون کاملا قطع شده است.”
اینستاگرام حسابهای جعلی و قلابی را حذف کرد
اگر چند روز گذشته وارد حساب اینستاگرامتتان شده اید حتما پیغامی رسمی مبنی بر کاهش فالوئرها را مشاهده کردید. این پیغامها صحت دارد و اینستاگرام تمام حسابهای جعلی، قلابی، غیرفعال و اسپم را از کار انداخته و حذف کرده است. اما آنچه بسیاری نمیدانند حجم و تعداد حسابهای غیرفعال اینستاگرام است. ستارههای سینما و سلبریتیها از گروه هایی بودند که ضرر بسیاری دیدند و طی چند روز گذشته با کاهش میلیونی شمار فالوئرها مواجه شدند. برای مثال جاستین بیبر طی همین فرآیند ۳.۵ میلیون نفر طرفدار را از دست داده است. حساب آریانا گراند نیز یک میلیون نفر کمتر شده و کیم کاردشتیان هم ۱.۳ میلیون نفر فالوئر جعلی را از دست داده است. برخی از رقمهای طرفداران جعلی حسابهای اینستاگرام فاجعه آمیز بوده به طوری که حسابی به نام «chiragchirag78» تمام ۴ میلیون طرفدار را از دست داده و نهایتا صاحب این اکانت مجبور شد آن را کاملا حذف کند.