مرور رسانه های ۱۳ام دی ماه
چه برنامههایی هنوز ایمن هستند؟
به گزارش مشبل آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) اپلیکیشنها را بر اساس سیستم رمزگذاری رتبه بندی کرده است و به آنها از ۱ تا ۵ نمره داده است. سیستمهایی که به سادگی قابل شکستن هستند را «ناچیز» و سیستمهای سخت و مقاوم را «فاجعه» خوانده است. مثلا اپلیکیشن چت فیسبوک رتبه «ناچیز» را دارد. در این مطلب، رتبه بندی NSA را به عنوان ملاکی برای ایمن بودن برنامهها در نظر میگیریم. هر اپلیکیشنی که نمره بالاتر بگیرد و به وضعیت «فاجعه» نزدیک شود، امنتر و مقاومتر است. NSA با برنامه Zoho به شدت مشکل دارد و رتبه این برنامه ۴ است. Zoho یک سرویس ایمیل رمزگذاری شده است. همچنین شبکه تور Tor نیز برای این آژانس بسیار دردسر ساز بوده و میتواند کاربران را ناشناس کند. وضعیت در صورتی فاجعه میشود که کاربر چند سرویس را با هم به کار ببرد: از Tor برای ناشناس ماندن، اپلیکیشنهای چت با ایمنی بسیار بالا و نرم افزارهایی برای رمزگذاری تماسهای تلفنی (مثلا RedPhone) استفاده کند. اما یک خبر بد را هم باید بدانید: سیستم HTTPS تا کنون یک سیستم امن فرض میشد که ترافیک اطلاعات بین شما و سرورهای وبسایتهایی که میبینید را تامین میکرد. اما اسناد جدید نشان میدهد که آمریکا موفق شده به ۱۰ میلیون وبسایت HTPPS در سال ۲۰۱۲ نفوذ کند. ا
آمریکا در واکنش به حمله سایبری، کره شمالی را تحریم میکند
ایالات متحده در واکنش به حمله سایبری علیه شرکت سونی پیکچرز، تحریمهای بیشتری علیه کره شمالی اعمال میکند.باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه دستور داد که سه سازمان کره شمالی و ده شخصیتی که با دولت این کشور در ارتباط هستند، تحریم شوند.ایالات متحده پیش از این کره شمالی را به خاطر برنامه هستهایاش تحریم کرده است ما این نخستین بار است که به خاطر حملات سایبری، به اقدام تنبیهی علیه پیونگیانگ دست میزند.کاخ سفید اعلام کرده است که برای مقابله با اقدامات “تحریک آمیز، بی ثباتکننده و سرکوبگرانه” کره شمالی، تحریمهای تازهای علیه این کشور وضع میکند.
اپلیکیشن های پیام رسانی که شبکه های اجتماعی را کنار می زنند
به گزارش گجت نیوز روز به روز بر تعداد اپلیکیشن های پیام رسانی افزوده می شود. برای مثال شرکت فیس بوک همین اوایل سال ۲۰۱۴ بود که اپلیکیشن واتس اپ را به قیمت ۲۲ میلیارد دلار خرید، وی چت چینی هم که هر روز در سطح جهان بیشتر محبوب می شود، اسنپ چت و لاین و وایبر و تانگو هم که معرف حضورتان هستند. فرد ویلسون، سرمایه گذار بزرگ معتقد است ” شبکه های اجتماعی اینترنتی در سال ۲۰۱۵ افول خواهند کرد”. ویلسون می گوید اپلیکیشن های پیام رسانی مانند واتس اپ به گونه ای جای اپ های رسانه های اجتماعی مانند اینستاگرام و فیسبوک را گرفته اند. البته داده هایی نیز بدست آمده است که می تواند این ادعا را ثابت کند: بر اساس تحقیقات بدست آمده توسط سرویس تحقیقاتی تحلیلی وبسایت خبری بیزنس اینسایدر به نام BI Intelligence (که هوش کسب و کار در عصر دیجیتال را ارائه می دهد)، اپلیکیشن های پیام رسانی نسبت به شبکه های اجتماعی در طی دو سال اخیر کاربران بسیار بیشتری را با سرعت خیلی بالاتر به خود جذب کردند و این احتمال وجود خواهد داشت که تا اوایل سال ۲۰۱۵ این نرم افزارهای پیامی شبکه های اجتماعی را تحت الشعاع قرار داده و موضع آن ها را به خطر بیاندازند.
آیا پسوردها محو خواهند شد؟
به گزارش زد دی نت مدتها است که کارشناسان امنیت دیجیتال به این نتیجه رسیدهاند که پسوردها روش جامع و کاملی برای حفظ امنیت کاربران نیستند و در بسیاری از موارد، پسوردها از آنجا که ضعیف انتخاب میشوند، نقش ضد امنیتی بازی میکنند. بنابراین چند سالی است که کارشناسان به دنبال یافتن روش جایگزین هستند. اما تغییر روش پسورد به یک روش امنتر کار سادهای نیست. تغییر روش پسورد هزینههای خاص خود را برای شرکتها و سرویسهای مجازی خواهد داشت. یکی از مهمترین فاکتورها در امنیتی دیجیتال، مسئولیت پذیری است.شرکتهای بزرگ مانند گوگل و یاهو به فکر تغییر روش پسورد هستند و بابت هزینههای آن احساس نگرانی میکنند. از سوی دیگر کاربران نیز تصور درستی از محو شدن پسوردها ندارند. بالاخره پسورد، دروازه ورود به دنیای آنلاین آنها است، اگر نباشد چه میشود؟در واقع تغییر از پسوردها به روشهای پیچیدهتر، به این بستگی دارد که شرکتها و سرویسهای آنلاین چقدر نگران ضررهای خود باشند. با اتفاقاتی که در سال ۲۰۱۴ رخ داد، باید دید شرکتها میخواهند چگونه مشکل پسورد را حل کنند. تا کنون روشهای تایید دو مرحلهای تبلیغ و حمایت شده است. در آن حالت، پسورد لازم است اما کافی نیست. علاوه بر پسورد ممکن است از اثر انگشت، چهره، کد اضافی و غیره برای پیچیدگی بیشتر و محافظت از امنیت استفاده شود.
٨ اپلیکیشن برای حل مشکلات شما در سال ٢٠١۵
* امنیت رمزهای عبور با اپلیکیشن ۱Password
در یادداشت پیشین به ضرورت ترک عادت بد داشتن یک رمز عبور برای همه حسابها پرداختیم و یک برنامه خوب هم برای حفاظت از رمزهای عبور را معرفی کردیم. برنامه دیگری که میتواند در ذخیره بسیار ایمن نامهای کاربری، رمزهای عبور، اطلاعات حسابهای بانکی و مواردی از این دست به شما بسیار کمک کند و در واقع همچون یک گاوصندوق مجازی عمل کند اپلیکیشن ۱Password است. این اپلیکیشن با تمام دستگاههای شما همگام شده و در نتیجه از تمام دستگاههای شما دسترسی به آن ممکن است.
* اپلیکیشن Duolingo برای یادگیری یک زبان تازه
هرگز برای یاد گرفتن یک زبان تازه یا بهروز کردن و به یاد آوردن زبانی که پیشتر با آن آشنا شدهاید دیر نیست. اپلیکیشن Duolingo هر دو هدف فوق الذکر را برای شما تامین میکند و با درسهای کوتاه و آسان در نه زبانی که این اپ پشتیبانی میکندف وقت تلف شده در اتوبوس، مترو و یا صف! به زمان مفیدی برای یادگیری یک زبان تازه بدل میشود.
* تغذیه سالمتر با اپلیکیشن Fooducate
رژیم گرفتن و داشتن یک برنامه برای کم کردن و یا کنترل وزن بر خلاف آنچه ادعا میشود لزوما و همیشه کار آسانی نیست. اما اینجا هم پیشگیری بهتر از درمان است! با اپلیکیشن Fooducate میتوانید وضعیت مواد به کار رفته در بسته مواد غذایی و یا خوراکی را که میخرید بررسی کنید تا دریابید این غذا چه میزان سالم است. پس از اسکن کردن بارکد تغذیه بسته غذایی، این اپ در مورد مواد افزودنی، شکر و دیگر محتویات بسته غذایی به شما اطلاعات مفیدی میدهد که در انتخاب مواد خوراکی که میخرید بسیار مفید و راهگشا است.
* مدیریت بودجه با اپلیکیشن Level
این برنامه به شما برای مدیریت دخل و خرجتان کمک میکند و با ردیافت اطلاعات بانکی و موجودی حیابهای اعتباری به شما میگوید که در دسته بندیهای مختلف در ماه چقدر میتوانید پول خرج کنید. طراحی این برنامه زیبا بوده و استفاده از آن بسیار آسان است.
* زندگی بهتر با اپلیکیشن Lift
این برنامه چند منظوره به شکل یک مربی زندگی در کنار شماست. با این برنامه کاربر اهداف مختلفی را برای سال خود تعریف میکند و با چالشهایی که توسط اپ تعیین میشود، میزان موفقیت کاربر و شیوههای مختلف مواجه با چالشها در برنامه تعریف میشود.
* مدیریت بهتر ایمیلها با اپلیکیشن Mailbox
اپلیکیشنهای زیادی برای مدیریت سرویسهای ایمیلی وجود دارد و همه آنها مئعی هستند کار کاربر را در این حوزهها راحت میکنند. این اپلیکیشن مشخص امکان خوبی برای مدیریت صندوق پستی ایمیل و دسته بندی ایمیلها به کاربر میدهد و دشواری داشتن تعدادی زیادی ایمیل در هر روز و بررسی آنها ررا با نظمی که ارائه میدهد آسانتر میکند.
* تناسب اندام با اپلیکیشن Nike+ Training Club
با این اپلیکیشن شما دیگری نیازی به مربی شخصی برای نوشتن تمرینات روزانه نخواهید داشت. این برنامه شامل عکس و ویدیوی دهها تمرین برای تناسب اندام است که توسط ورزشکاران و مربیان کارکشته انجام شده و شما با دیدن آنها میدانید که چکار باید بکنید. اپلیکیشن امکان سفارشی کردن تمرینات بر حسب نیازهای مشخص کاربر را هم به او میدهد.
* تمییز کردن انباری و گنجه با اپلیکیشن Poshmark
در سال جدید یکی از بهترین کارها دور انداختن وسایلی است که به درد شما نمیخورند و یا واقعا مدتهاست از آنها استفاده نکردهاید و دیگر نیازی به آنها ندارید، اما هنوز به در بخور و قابل فروش هستند. با این اپلیکیشن، میتوانید از وسایل خود عکسهای مناسب بگذارید و در فضای خود اپ که اصلا برای این خرید فروشها یک فضای بسیار مناسبی را فراهم کرده است بارگذاری کنید.