مرور رسانه های ۱۰ام شهریور ماه
مرور رسانه های ۱۰ام شهریور ماه:
انتقال پیام بدون هیچوسیله الکترونیکی!
دانشمندان توانستهاند با قرار دادن یک دستگاه الکتروانسفالوگرافی متصل به یک سیستم تحریک الکتریکی مغز بر سر یک فرد، پیغامی را از ذهن یک نفر در هند به فرد دیگری در فرانسه منتقل کنند.با این سیستم دو پیام «سلام» و «خداحافظ» بدون اینکه بیان شوند، از طریق ذهن به فرد دیگری منتقل شدهاند.یکی از پژوهشگرانی که در این آزمایش شرکت داشته در این مورد گفته است: «ما یک دستگاه الکتروانسفالوگراف را روی سر یک نفر که در هند مورد آزمایش قرار گرفته بود نصب کردیم. روی سر فرد گیرنده پیام هم دستگاهی مشابه نصب کردیم و به این شکل توانستیم پیام را از ذهن به ذهن منتقل کنیم.»
سایت تلکام نیوز شایع ترین عناوین ایمیلهای حاوی بدافزار که برای سرقت اطاعات کاربران فیسبوک ارسال میشود را نام برده است:
۱٫کسی از صفحه من بازدید کرده است؟ ۳۰.۲۰ درصد
۲٫ رنگ صفحه فیس بوکتان را تغییر دهید. ۷.۸ درصد
۳٫ امکان بازدید از استاتوس من برای دریافت تی شرت رایگان فیسبوک ۴.۲۱ درصد
۴٫ با فیسبوک آبی رنگ خداحافظی کنید. ۲.۷۶ درصد
۵٫ انتشار آزاد محصولات تصویری ۲.۴۱ درصد
۶٫ خبردار شدن از اینکه دوستتان شما را از لیست دوستان فیسبوکی خود حذف کرده است. ۲.۲۷ درصد
نیاز به سرمایه گذاری در بخش ICT
به گزارش فارس جهانگرد رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران بیان کرد با توجه به راهاندازی نسل سوم موبایل بازار ایران به ۴۰ میلیون گوشی هوشمند جدید نیاز دارد که رقمی میانگین ۱۵ تا ۱۶ میلیارد دلار نیازمند است.او افزود ۵۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری در حوزه ICT نیاز است که از این رقم ۱۰ درصد را دولت باید سرمایهگذاری کند و باقی بازار از جمله موبایل، ADSL، نوکبوت و تبلت متعلق به بخش خصوصی است.
اختلال در خطوط تلفن همراه بعد از راهاندازی نسل ۳
به گزارش فارس مشترکان تلفن همراه در کشور بعد از راهاندازی نسل ۳ با اختلاهایی در آنتندهی، ثبت تماسهای بیپاسخ و کیفیت پایین صدا در تماسها مواجه شدهاند. این اختلالها بیشتر مربوط به مشترکان همراه اول بود.
حمله تازه هکرهای سوری به سایتهای غربی
گروهی از هکرها که گفته میشود وابسته به ارتش الکترونیک سوریه هستند، موج تازهای از حملات سایبری را با استفاده از تروجانی موسوم به بلاک ورم به کشورهای غربی وآمریکا سازماندهی کردهاند.به گزارش فارس تروجان مورد استفاده این گروه موسوم به BlackWorm توسط فردی کویتی به نام ناصر المتیری نوشته شده که در فضای مجازی با عنوان مستعار njq8 فعالیت می کند. تروجان یاد شده در نسخه های مختلف تکثیر شده و تاکنون برای طراحی طیف گسترده از حملات سایبری مورد استفاده قرار گرفته است.