مرور رسانه ها، چهارشنبه ۲۷ اسفند ۹۳
مهمترین اخبار رسانه ها با موضوع فناوری:
آماده باش ارتباطی برای اینترنت نوروز
تابناک: استفاده از ابزارهای ارتباطی برای شادباشهای نوروزی جای تبریک های حضوری را گرفته است و به همین جهت متولیان ارتباطات کشور تهمیداتی را برای کنترل و نظارت بر کیفیت شبکه اینترنت کشور بکار گرفته اند. با گسترش تکنولوژیهای ارتباطی در زندگی خانواده های ایرانی همه ساله شاهد کاهش تبریک های حضوری سال نو و استفاده از ابزارهای ارتباطی برای شادباشهای عید نوروز هستیم. در همین حال امسال برای نخستین بار، نسل سوم و چهارم موبایل که اینترنت پرسرعت همراه را برای ایرانیها به ارمغان آورده میهمان خانه های ایرانیها در ایام نوروز است و کاربران می توانند با این ابزار، عید را به هم تبریک بگویند. به جهت افزایش استفاده از اینترنت خانگی و موبایلی، تبریک سال نو با ابزار اینترنت به مراتب بیشتر از سالهای قبل خواهد بود و به همین دلیل متولیان امر ارتباطات کشور از تشکیل دو کمیته برای کنترل و نظارت بر روی این شبکه ها خبر داده اند.
فرکانسهای قدرت نرم روسیه چگونه غرب را میلرزاند؟
مشرق: کرملین در حال افزایش بودجه «جنگ اطلاعاتی» خود است. راشا تودی، که شامل اخبار چندزبانه، سرویس سیمی، و کانالهای رادیویی است، بودجهای بیش از ۳۰۰ میلیون دلار دارد، و در نظر دارد با افزایش ۴۱ درصدی کانالهای آلمانی و فرانسوی را نیز راهاندازی کند. استفاده از رسانههای اجتماعی برای پخش اطلاعات نادرست و در نتیجه حمله به نشریات و شخصیتها در حال افزایش است. مخاطبانی که در معرض کمپینهای اطلاعات نادرست نظاممند و شدید قرار میگیرند، مانند جوامع روسیزبان در کشورهای بالتیک، لازم است تا با کمپینهای آنلاین و هدفمندی همکاری کنند که معادل کار اجتماعی آنلاین شخص به شخص را ارائه میدهد.
دلایل برتری تبلیغات وایبری
کاوشگران روابط عمومی: نرم افزار تبلیغات وایبری یک نرم افزار تحت وب است که بهصورت پنل وایبر ارائه می شود.
به گزارش کاوشگران روابط عمومی به نقل از فرصت امروز، آیا می دانستید ارسال پیام های تبلیغاتی وایبری برتری های فراوانی نسبت به ارسال اس ام اس دارد؟ این برتری ها عبارتند از :
۱٫کاربران بدون شک آنها را میخوانند
۲٫ارسال پیامک ارزانتر بدون محدودیت کاراکتر
۳٫میتوان لینک سایت یا صفحات اینترنتی را در آن قرار داد
۴٫امکان ارسال تصویر در آن وجود دارد
۵٫ارسال هدفمند به کاربران یک شهر خاص
۶٫تمامی پیامها به دست مخاطبان ارسال شده و به دست آنها می رسد.
شنود مکالمات داعش کمکرسانی آمریکا به تکفیریها را تایید میکند
فارس: فرمانده گردان مقاومت علی اکبر عراق تاکید کرد: شنود گفتوگوهای عناصر داعش توسط نیروهای بسیج مردمی، کمکرسانی هواپیماهای آمریکایی به این گروهک تروریستی-تکفیری را برملا کرده است.
رتبه دوم کاربران ایرانی از نظر ارائه اطلاعات شخصی در فیس بوک
عرب ها اول، آمریکایی ها آخر
به گزارش تعامل، معاون وزیر ارتباطات اعلام کرد: ایران از نظر ارائه اطلاعات شخصی در فیس بوک، رتبه دوم را دارد که این رتبه منفی است. جهانگرد افزود:بررسی کرده بودند که کمترین میزان اطلاعات شخصی را آمریکایی ها و بیشترین اطلاعات شخصی را عرب ها روی فیس بوک می گذارند و بعد از آن ما ایرانی ها ، این رتبه بندی خیلی مهم و نگران کننده است.وی در ادامه اظهار کرد: دیگران از این شبکه اجتماعی استفاده می کنند بدون آن که اطلاعات شخصی خود را بگذارند.وی با تاکید بر این که هیچ گونه دسترسی دولتی به اطلاعات کاربران در شبکه های اجتماعی داخلی وجود ندارد، عنوان کرد: ما در وزارتخانه برنامه هایی را دنبال می کنیم و به هیچ وجه تا به حال چنین سیاستی را نداشته ایم و بنا نیست که در وزارتخانه در شبکه های اجتماعی داخلی و حوزه خصوصی مردم هیچ نوع دخالت یا ورودی داشته باشیم و تا به حال نیز روی هیچ شبکه ای، دستگاه های نظارتی هیچ نفوذی نداشتند.وی با اشاره به ظرفیت شبکه های اجتماعی با تاکید بر این که استفاده از ظرفیت چنین امکاناتی برای امر توسعه کاری عقلانی است، اظهار کرد: در کنار آن، احتیاط های لازم و دقت در مضرات ضرورت عقلی هر کسی، چه شخص یا بنگاه یا کشور است، بنابراین اصرار داریم که شبکه های اجتماعی استفاده شوند، چراکه قدرت رسانه ای آن ها بالا ست.وی افزود: ما در سطح ملی مصرهستیم که شخصیت های سیاسی، فرهنگی از بستر شبکه های ایرانی استفاده کنند. در حال حاضر ۵یا ۶ شبکه اجتماعی ایرانی در بخش خصوصی ایجاد شده است و تعدادی از وزرا در آن ها صفحه باز کرده اند و از همین طریق تعامل زنده ای را با متن جامعه پیدا کرده اند.
تغییر سیاستهای فیسبوک در زمینه ارسال محتوا
فارس: فیسبوک میگوید از این پس محتوای نامناسب از نظر این سایت تعریف دیگری خواهد داشت و در زمینه ارسال تصاویر حاوی برهنگی، زورگیری و قلدری و همین طور نفرت پراکنی سخت گیری بیشتری اعمال می شود. پیش از این سایتهای مشابهی همچون Twitter و Reddit سیاستهای خود در زمینه ارسال محتوا را تغییر داده بودند تا جلوی انتشار تصاویر برهنه و هرزه نگاری را تا حدی بگیرند.
پورت USB C مک بوک جدید در معرض خطر حملات سایبری قرار دارد
هدانا: پس از سالها توسعه و تلاش بالاخره پورت USB نوع C در لپتاپها جای گرفت. هفته پیش اپل از مک بوک جدید خود که تنها یک پورت دارد، رونمایی کرد. حال طبق نتایج تحقیقات اخیر، مشخص شده که ممکن است این پورت در معرض حملات سایبری قرار گیرد. پورت USB نوع C که اپل آنرا ارائه کرده است، مزایای بسیاری را نسبت به نسل پیشین خود دارد، اما طبق تحقیقات محققان امنیتی برطرف کردن آسیبپذیری BadUSB بسیاری سختتر شده است. در این گزارش آمده: انعطافپذیری و سازگاری پورت USB نوع C به مراتب آسیبپذیری بیشتری را فراهم میکند. به نظر میرسد با عرضهی این پورت دیگر راهحلی برای برطرف کردن این نوع آسیبپذیری وجود ندارد. امروزه این پورت بسیار ضروری بوده و سازگاری بیشتری را با دستگاههای مختلف فراهم کرده است.
قطع اینترنت کره شمالی، به تلافی هک سونی
رئیس کمیته امنیتی مجلس نمایندگان آمریکا پس از ماهها گمانه زنی اذعان کرد که قطع اینترنت کره شمالی در ماه دسامبر، اقدامی تلافی جویانه برای هک شدن شرکت سونی پیکچرز بوده است.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از اسپاتنیک، مایکل مک کول رئیس کمیته امنیتی مجلس نمایندگان آمریکا روز گذشته در سخنانی به طور دقیق به این مساله اشاره نکرد که چه کسی مسئول قطع اینترنت کره شمالی در ماه دسامبر بوده ولی به عنوان نخستین مقام رسمی آمریکایی به این مساله اذعان کرد که قطع اینترنت کره شمالی، واکنشی به هک شدن شرکت سونی پیکچرز بوده است.
توسعه شرکت امنیت سایبر Darktrace در آسیا
سایبربان: شرکت امنیت سایبر دارکتریس که مدعی رهبری در سرمایهگذاری سیستمهای دفاعی فناوری است بهزودی در منطقه آسیا نیز فعالیت خواهد کرد. ازجمله سرمایهگذاران برای توسعهی این شرکت و گسترش فعالیتهای آن در آسیا میتوان به شرکت نرمافزاری تالیس (Talis) و مشارکت سرمایهگذار شهر هاکستون (Hoxton) که شخصی به نام حسین کنجی است، اشاره کرد. این شرکت انگلیسی در سال ۲۰۱۳ تأسیس شد و مدعی است که میتواند تهدیدات سایبری مختلف و پیشرفته را بهوسیلهی ردیابی تهدیداتی که در حال حاضر مورد غفلت واقعشدهاند، تشخیص دهد.
اسرائیل در رویای سلطه سایبری
سایبربان: برنامه ریزی چند ساله، تأسیس یک دانشگاه صنعتی جدید، جذب شرکای صنعتی بزرگ و سرمایه گذار، اختصاص سرمایهگذاری عظیم دولتی در طرحهای پژوهشی در حوزه سایبری.
برنامه ریزی چند ساله، تأسیس یک دانشگاه صنعتی جدید، جذب شرکای صنعتی بزرگ و سرمایه گذار، اختصاص سرمایهگذاری عظیم دولتی در طرحهای پژوهشی در حوزه سایبری، پیدا کردن شرکای طراز اول در دنیا و تمرکز این سرمایهگذاریها در شهر بئرشبع (Bears sheva) از مهمترین عواملی هستند که بر اساس آنها عدهای از کارشناسان غربی معتقدند ممکن است اسرائیل روزی قدرت اول سایبر دنیا شود. این کارشناسان معتقدند دره سیلیکون (SiliconVally) بعدی شهر کویری بئرشبع در جنوب اسرائیل خواهد بود. اکنون در شهر بئرشبع بیش از ۱۲ شرکت فناوری با بیش از یک هزار کارمند وجود دارد که این شهر را مبدل به یک پارک علم و فناوری بزرگ در سطح جهان کرده است. گفتنی است قوانین سخت امنیتی در این پارک بر قرار است به گونهای که ورود و خروج به ساختمانهای آن نیاز به کارتهای مخصوص تردد دارد.
اخیراً برای اولین بار در دانشگاه بن گورین (BGU) حدود یک هزار دانشجو که معادل یک بیستم کل ورودی های دانشگاههای سراسر رژیم صهیونیستی هستند در رشته علوم کامپیوتر و رشتههای مرتبط با آی تی اسم نویسی کرده اند و همچنین برای نخستین بار دانشگاه بن گورین در مقاطع کارشناسی ارشد سایبری ورود کرده است.
لازم به ذکر است بسیاری از دانشجویانی که برای ارتقای سطح دانش خود در این رشته به رژیم صهیونیستی میآیند، از کشورهایی مانند چین و هندوستان هستند. ورود به این دانشگاه به گونهای است که تنها کسانی میتوانند پذیرش شوند که در مقطع کارشناسی مدرک یکی از حوزههای آی تی را در کشور خود دریافت کرده باشند. پروژههای تحقیقاتی آشکار این دانشگاه بیشتر در حوزههای ایمنسازی وسایل ارتباطی و بالا بردن ایمنی در کارتهای الکترونیکی (Rfid) هستند.
هشدار جیسیاچکیو نسبت به تلفن همراه و کارتهای حافظه کارکنان
سایبربان: سازمان جیسیاچکیو بهتازگی شرکتهای انگلیس را توصیه کرده است که برای کارمندان خود استفاده از گوشیهای موبایل و کارت حافظه را ممنوع کنند. این سازمان اعلام داشت که این کار باعث پایان یافتن حملات سایبری و همچنین کاهش تهدیدهای دشمن میشود. سازمان جیسیاچکیو بهتازگی شرکتهای انگلیس را توصیه کرده است که برای کارمندان خود استفاده از گوشیهای موبایل و کارت حافظه را ممنوع کنند. این سازمان اعلام داشت که این کار باعث پایان یافتن حملات سایبری و همچنین کاهش تهدیدهای دشمن میشود.