مروری بر رسانه های ۳۰ ام بهمن ماه
Qmery: خدمات آسان، سریع و برتر برای آپلود، نمایش و پخش جاری محتوای ویدئویی
به گزارش یک پزشک مدیران و صاحبان بسیاری از سایتهای بزرگ، برندها، شرکتها، آموزشگاههای بزرگ و یا حتی سایتهای وزراتخانهها در ایران بارها به این فکر افتادهاند که ویدئوهای تولیدی خود، ویدئوهای از قبل موجود متناسب با محتوای نوشتاری خود یا ویدئوی رویدادهایی مثل سمینارها و سخنرانیها را برای مخاطبان خود پخش کنند. دیگر آن دورانی که ما فقط با نوشته و عکس با کاربران اینترنتی ارتباط برقرار میکردیم، گذشته است و ویدئو، گاهی به سادگی چیزهایی را توضیح میدهد و در ذهن مخاطبها حک میکند که برای توضیح نوشتاری آن باید پاراگرافهای زیادی مینوشتیم. با Qmery وبلاگها و سازمانها و برندها و مؤسسات میتوانند به راحتی ویدئوی مورد نظر خود را آپلود کنند و بعد ویدئو را با یک پخشکننده در سایت خود درج کنند. ضمن اینکه Qmery یک بسته شروع رایگان هم دارد که شما میتوانید در آغاز برای آگاهی از خدمات برتر این سرویس، از آن استفاده کنید و از کیفیت خدماتاش مطمئن شوید و آنگاه اقدام به خرید کنید.
کشف باگ XSS در موتورجستجوی یوز
کشف باگ XSS در موتور جستوجوی بومی یوز که به مناسبت دهه فجر با حمایت وزارت ارتباطات رونمایی شد. بنابر اعلام طراح این جویشگر تاکنون ۷ میلیارد تومان برای راهاندازی آن هزینه شده است. هکری ناشناس توانست از این موتورجستوجو که یوز نام دارد و به آدرس www.yooz.ir می باشد , باگ یا حفره امنیتی XSS را کشف و مورد استفاده قرار دهد. به گزارش سایبربان این جستجوگر که به گفته مسئولین قرار است جایگزین بزرگترین و قوی ترین موتورجستجوی جهان یعنی گوگل شود ! با هزینه ۷ میلیارد تومانی به عنوان جستجوگر بومی افتتاح شد اما کمی نگذشت که در اولین ساعات شروع کار خود توسط هکری ناشناس مورد بررسی قرار گرفته و از یوز رقیب گوگل توانست باگ XSS کشف کند. بدلیل احتمال سوء استفاده از باگ تنها تصویر آن منتشر شده است.
حمله سایبری به پست الکترونیکی Outlook در چین
چین، سرویس پست الکترونیکی Outlook مایکروسافت را در این کشور مورد حملات هکری قرار داد. به گفته Greatfire.org، یک مرکز چینی فعال در زمینه مانیتورینگ وب، کاربرانی که با دستگاه موبایلی یا رایانه رومیزی مبتنی بر پروتکلهای IMAP و SMTP در اینترنت حضور داشتند متوجه اختلالات ناشی از حمله هکری MITM شدند. بنا بر گزارش این مرکز، این حمله جدید نشان میدهد که مقامات چین در تلاشاند تا روشهای ارتباطی مختلفی را از کار بیاندازند که قادر به مانیتور آن نیستند. البته باید توجه داشت که این یک اتفاق جدیدی نیست و چین طی چندماه اخیر حملات هکری MITM را نسبت به سایتهای اینترنتی غربی انجام داده که از جدیدترین آنها میتوان به حملات هکری علیه گوگل، یاهو و سیستم iCloud اپل اشاره کرد.
پشتیبانی مایکروسافت از دادههای کاربران در فضای ابری
به گزارش سایبربان شرکت مایکروسافت قصد دارد پشتیبانی بهتری را از داده های کاربران بر روی فضای مجازی انجام دهد. مقامات شرکت مایکروسافت با انتشار بیانیهای اعلام داشتند که همگام با نخستین استاندارد بینالمللی مربوط به حفظ حریم شخصی در حوزه پردازش ابری، قصد دارند از دادههای ذخیره شده کاربران در فضای ابری، پشتیبانی بهتری را به انجام برسانند. قانوان ISO/IEC 27018 توسط سازمان جهانی استانداردسازی (ISO) ارائه شده است و به کاربران این اطمینان را میدهد که کدهای استاندارد شده، از اطلاعات و هویت شخصی آنها در فضای ابری عمومی پشتیبانی میکند. این قانون بر روی نرم افزارهای Azure، Office 365 و Dynamic CRM Onlie به اجرا در میآید. مایکروسافت می گوید: “بر اساس این قانون، مشتریان سازمانی به راحتی میتوانند کنترل دادههای خود را در اختیار بگیرند و از بازگشت، انتقال یا پاک شدن اطلاعات شخصی خود آگاهی کسب کنند. هر کاربر میتواند اطلاعات شخصی خود را در یک فضای محرمانه مورد پردازش قرار دهد.” براد اسمیت، مدیر ارشد امور حقوقی و اقدامات سازمانی مایکروسافت در پست وبلاگ خود عنوان داشت: “تصویب استاندارد حریم خصوصی، تعهد شرکتها به حفاظت از حریم خصوصی مشتریان آنلاین خود را تایید میکند.” محافظت از اطلاعات مشتریان مایکروسافت از زمانی شدت گرفته است که دولت استرالیا قوانین اجباری نگهداری از داده را در سال گذشته معرفی نمود. بر اساس این قانون پیشنهادی، شرکتهای مخابراتی استرالیا ملزم خواهند بود تا اطلاعات مشتریان خود را به مدت دو سال نگهداری کنند. این اطلاعات شامل سوابق تماس، آدرس ایمیل و آدرس IP اختصاصی افراد است.