مروری بر رسانه های ۲۶ بهمن
مروری بر رسانه های ۲۶ بهمن:
فرمان اوباما برای امنیت سایبری صادر شد
به گزارش ایستنا فرمان اجرایی تازه اوباما در حوزه امنیت سایبری صادر شد و بر اساس آن تمامی شرکتهای خصوصی ملزم شدند مراکزی را برای به اشتراک گذاری اطلاعات میان خود این شرکتها و همین طور میان دولت و بخش خصوصی به وجود آورند.وی همچنین فرمان اجرایی تازهای را در حوزه امنیت سایبری امضا کرده که به موجب آن برای مقابله با خطرات سایبری برای اقتصاد و امنیت ملی آمریکا اقدامات تازهای صورت خواهد پذیرفت.
وی گفت که این تهدیدها روز به روز متنوع تر، پیچیده تر و خطرناک تر میشوند و هشدار داد که ممکن است حملات هکری چند ماه قبل به سونی پیکچرز به یک رویداد عادی مبدل شود. او همچنین خواستار استفاده از فناوری های ایمن تر به جای کلمه عبور شد.
آژانس امنیت ملی آمریکا اعتمادپذیری در اینترنت را از بین برده است
به نقل از قدس آنلاین یک روزنامهنگار مشهور آمریکایی با اشاره به ماجرای تولید بدافزارهای استاکسنت و دوکو تصریح کرد که آژانس امنیت ملی آمریکا تلاش دارد با جعل گواهینامههای دیجیتال، به گونهای سهلتر به اطلاعات رمزگذاری شده دیگر کشورها و افراد دست یابند.
رمز عبور دو مرحلهای اپل برای فیستایم و آیمسیج
اپل قابلیت رمز عبور دو مرحلهای را به دو سرویس آیمسیج و فیستایم خود افزوده است که باعث میشود امنیت این سرویسها بیشتر شود و اطلاعات کاربران بیشتر حفظ شود.رمز عبور دو مرحلهای که دسترسی به حسابهای کاربری را حتی با دانستن رمز عبور، منوط به وارد کردن کد دسترسی میکند که به شماره گوشی همراه کاربر یا ایمیل او فرستاده میشود، موجب ایمنی بیشتر کاربران میشود و کار هک کردن حسابهای کاربری را برای هکرها دشوارتر میکند. شرکت اپل پیشتر به دلیل عدم استفاده از این رده امنیتی در همه سرویسهای خود سرزنش شده بود، سرزنشی که دلیل اصلیش به رسوایی هک حسابهای آیکلاود ستارگان هالیوودی برمیگردد.
حمله سایبری به ۱۶میلیون گوشی هوشمند
به گزارش ایستنا آمار کمپانی Alcatel-Lucent نشان میدهد که در سال گذشته، آلوده شدن تلفن های هوشمند به نرمافزارهای مخرب، افزایشی ۲۵درصدی داشته است که این رقم نسبت به سال ۲۰۱۳میلادی نشان از رشدی ۲۰درصدی دارد. مطالعات Gemalto، یک شرکت امنیتی نشان میدهد که در سال ۲۰۱۴میلادی بیش از یک میلیارد اطلاعات از طریق بیش از ۱۵۰۰رخنه اطلاعاتی به سرقت رفته است.طبق گزارش این کمپانی میزان آلوده شدن گوشیهای هوشمند به نرم افزارهای مخرب موجود در سال ۲۰۱۴ رقمی در حدود ۶۸/۰درصد بوده است؛عددی که این کمپانی از روی آن، رقم ۱۶میلیونی گوشیهای آلوده در سراسر جهان را تا پایان سال ۲۰۱۴ به دست آورده و اعلام کرده است.تا پایان سالجاری میلادی برای نخستین بار تعداد کاربران گوشیهای هوشمند در سراسر جهان بیش از یک چهارم جمعیت کره زمین میشود و eMarketer تخمین میزند که تا سال ۲۰۱۸ نیز بیش از یک سوم جمعیت کره زمین یعنی بیش از ۵۶/۲ میلیارد نفر، کاربر این گوشیها خواهند شد.
افزایش درخواستهای افشای اطلاعات از توییتر
به گزارش افتانا درخواستهای دولتی برای دریافت دادههای کاربران سایت توییتر در نیمه دوم سال ۲۰۱۴ نسبت به نیمه اول همین سال حدود ۴۰ درصد رشد نشان میدهد.توییتر در گزارش تازه ای که به منظور اطلاع رسانی در این زمینه منتشر کرده تاکید کرده که ۲۸۷۱ درخواست دولتی برای دریافت اطلاعات حساب های کاربری افراد دریافت کرده که در آنها دولتهای مختلف خواستار دسترسی به مشخصات ۷۱۴۴ حساب کاربری شده بودند. توییتر میگوید در مجموع با ۵۲ درصد از این درخواستها موافقت کرده است. دولت های سه کشور روسیه، ترکیه و آمریکا از بیشترین میزان رشد برای دریافت اطلاعات کاربران توییتر برخوردار بوده اند.
پزشک مجازی هم از راه رسید
به گزارش اکوفارس اکنون گجت متفاوتی با نام CliniCloud تولید و روانه بازار فناوری شده که می تواند همانند یک پزشک عمل کند. این گجت با کمک اپلیکیشنی که روی اسمارت فون ها نصب می شود، آغاز به فعالیت می کند و از سوی دیگر، والدین می توانند اطلاعاتی که روی گجت ظاهر شده است را با پزشک معالج فرزندشان در میان بگذارند تا از وضعیت سلامتی کودکشان اطلاع پیدا کنند.با کمک این گجت می توان بدون مراجعه حضوری و صرف زمان از سلامتی فرزندان آگاهی پیدا کرد. مخترعان این گجت معتقدند، احتمال اینکه کودکان بیماری های مختلف را در زمانی که در مراکز درمانی به سر می برند، دریافت کنند.این گجت از یک گوشی دیجیتال هوشمند که برای شنیدن ضربان قلب، نبض، وضعیت ریه ها کاربرد دارد و یک دماسنج تشکیل شده که با برقراری ارتباط با اپلیکیشن نصب شده روی اسمارت فون به انتقال اطلاعات می پردازند.
سرقت میلیونها دلار پول در حملات سایبری
منابع خبری از سرقت صدها میلیون دلار از بیش از یکصد بانک در سی کشور در حمله سایبری پیچیده جهانی خبر دادند.به گزارش تابناک این منابع با استناد به گزارشی که قرار است شرکت امنیت رایانه ای “کاسپرسکی” منتشر کند، اعلام کردند: در این حمله سایبری گسترده ، گروهی از هکرهای روسی ، چینی و اروپایی با استفاده از نرم افزاری ویژه، به مدت طولانی به سامانه های بانکداری در بانک های جهان دسترسی پیدا کردند و موفق شدند حدود سیصد میلیون دلار در قالب یکی از بزرگترین سرقت های بانکی را از حسابهای بانکی خارج کنند.