مروری بر رسانه های ۲۶ام مهرماه
کارت اعتباری جدید Zwipe با قابلیت پشتیبانی از اثر انگشت
نگرانی از امنیت پرداخت همیشه جزو دغدغه های اصلی استفاده کنندگان از سرویس های پرداخت مجازی بوده و هست . مشکل اصلی در این گونه سرویس ها این است که اطلاعات شما فقط توسط یک پین ۴ رقمی و نه بیشتر ، محافظت میشوند . فرض کنید چند میلیارد تومان پول روی حساب خود دارید . ایا این کد چهار رقمی برای محافظت از این حجم پول کافی است ؟ پس باید چاره ای اساسی اندیشید . اما Zwipe یک نوع کارت اعتباری جدید است که از قابلیت شناسایی اثر انگشت در کارت های اعتباری پشتیبانی می کند . یعنی در واقع شما با قرار دادن انگشت خود روی سنسور موجود در این کارت به راحتی میتوانید پرداخت های خود را انجام دهید . هدف اصلی Zwipe که یک کمپانی نروژی است فقط در امن تر کردن پرداخت ها خلاصه میشود . اطلاعات بیومتریک شما در سنسور های این کارت ذخیره خواهند شد و در موقع پرداخت میتوانید از این اطلاعات بیومتریک استفاده کنید . اطلاعات شما فقط در سنسور موجود خواهند بود و در هیچ دیتابیسی ذخیره نخواهند شد .
دسترسی کودکان به دستگاه های دیجیتال: آری یا نه؟
گسترش استفاده از تجهیزات دیجیتال سبب شده کارشناسان سلامت کودکان بر سر درستی یا نادرستی استفاده از این دستگاه ها با هم اختلاف نظر بیابند. آکادمی طب اطفال ایالات متحده (AAP) در سال ۱۹۹۹ بیانیه ای منتشر و استفاده از رسانه های دیجیتالی توسط کودکان زیر دو سال را ممنوع اعلام کرد. اما در چند سال اخیر، ابزارهای ارتباطی دیجیتال با سرعت سرسام آوری رشد کرده اند و به این ترتیب، الزام برای عدم به کارگیری آنها برای کودکان کم سن و سال با تردیدهایی روبرو شده است. به تازگی در یکی از نشست های کنفرانس ملی طب اطفال در ایالات متحده، دو متخصص کودکان از دو دیدگاه به بررسی مساله لزوم اعمال محدودیت و یا عدم لزوم چنین محدودیتی پرداختند. در حال حاضر بسیاری از کارشناسان حوزه کودک بر این باورند که محدودیت های اعلام شده در سال ۱۹۹۹ تا اندازه ای سختگیرانه و یا حتی تا حدی غیر کاربردی هستند.
گوگل درصدد سرمایهگذاری بزرگ در کمپانی Magic Leap و فناوری Cinematic Reality این کمپانی است
کمپانی گوگل درصدد انجام یک سرمایهگذاری بزرگ روی کمپانی Magic Leap است. این کمپانی در حال توسعهی سختافزار و نرمافزاری است که تحت نام Cinematic Reality روانهی بازار خواهد شد. منابع آگاه وعدهی یک سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیون دلاری را دادهاند. دلیل علاقهی گوگل را میتوان Cinematic Reality خواند که یک محصول جالب توجه و انقلابی به نظر میرسد. Magic Leap ابتدای سال جاری میلادی اقدام به جذب سرمایهای ۵۰ میلیون دلاری کرده بود. در کنار گوگل، Andreessen Horowitz هم شاید یکی دیگر از سرمایهگذاران بر روی این پروژه باشد. منابع مختلف حکایت از تحقق یک سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیون دلاری در مجیکلیپ دارند. مجیک لیپ تنها کمپانی نیست که در زمینهی فناوری نور دیجیتال میدانی فعالیت میکند، بلکه کمپانیهای انویدیا و آزمایشگاه MIT هم در این خصوص در حال انجام تحقیقاتی هستند. استارتآپ Avegant هم در حال تلاش برای تشکیل تصاویری با رزولوشن بالا با استفاده از پروژکتورهایی است که در قالب گجتهای پوشیدنی روی صورت کاربران قرار میگیرند. هدف از توسعهی این فناوری توسط Avegent تسهیل تماشای فیلمها و ویدئوها بوده و Avegent واقعیت افزوده را هدف قرار نداده است.
اضافه شدن تقویم شمسی بزرگترین خواسته کاربران ایرانی از ویندوز ۱۰
مایکروسافت چند هفته پیش، ویندوز ۱۰ را رونمایی کرد و پس از گذشت چند ساعت از زمان رونمایی، نسخه پیشنمایش فنی آن را برای کاربران و توسعه دهندگان ارائه کرد تا با دریافت بازخوردهای کاربران بتواند به اصلاح و بهبود سیستم عامل خود بپردازد و نسخهای کامل و آماده استفاده را برای کاربران خود در سال ۲۰۱۵ منتشر کند. جالب است که یکی از پرخواستهترین مواردی که در بازخوردهای مختلف، مایکروسافت دریافت کرده، اضافه کردن تقویم شمسی به ویندوز ۱۰ بوده است. در گزارشی که وبسایت The Verge آماده کرده، گفته شده که ۹۸۳ نفر اضافه شدن تقویم شمسی به ویندوز ۱۰ را از مایکروسافت درخواست کردهاند. این تعداد افراد از طریق بخش صدای کاربر (UserVoice) رای به اضافه شدن تقویم شمسی یا ایرانی در ویندوز ۱۰ را از مایکروسافت طلب کردهاند.
تایم لاین شما؛ توئیت کسانی که دنبال نمیکنید!
توئیتر در بیانیهای که در وبلاگ این شبکه اجتماعی منتشر شده، اعلام کرده است که از این پس کاربران در تایم لاین خود توئیت کسانی را هم خواهند دید که آنان را دنبال نمیکنند. شبکه اجتماعی توئیتر تلاش میکند فعالیت کاربرانش را بیشتر کند تا بتواند هم پویایی شبکه خود را حفظ کند هم از منافع مادی چنین پویایی بهره ببرد. برخی کاربران تعداد کمی از افراد را دنبال میکنند و در نتیجه هم مدت حضور و فعالیت آنها در توئیتر هم کم است. احتمالا بهترین راه برای بیشتر نگه داشتن این دسته از کاربران ارایه محتوای بیشتر به آنان است. توئیتر اکنون با نشان دادن توئیت کسانی در تایم لاین ما که ما در توئیتر اصلا آنها را دنبال نمیکنیم، محتوای احتمالا جذاب را برای نگه داشتن بیشتر ما در این شبکه، افزایش میدهد. البته توئیتهای که برای نمایش در تایم لاین ما انتخاب میشوند تابع قانون تصادف محض نیستند.
مراقب تبلیغات در یوتیوب باشید
محققان شرکت امنیتی «Trend Micro» کمپین جدیدی را شناسایی کردهاند که با آلوده کردن لینکهای تبلیغی در یوتیوب، تماشاکنندگان را آلوده میکنند. جوزف چن، محقق کلاهبرداریهای اینترنتی عضو این شرکت اعلام کرد که کسانی که از نسخههای ضعیف اینترنت اکسپلورر استفاده میکنند بیشتر مورد حمله واقع میشوند. چن توضیح میدهد که نوع حملات به گونهای نیست که تماشاکنندگان مستقیما به وبسایتهای آلوده فرستاده شوند و روش پیچیده تری برای آلوده کردن به کار برده میشود. این کلاهبرداران برای آنکه تبلیغات خود را معتبر جلوه دهند با استفاده از تغییراتی در آدرس وبسایتها، از اطلاعات وبسایت دولت لهستان استفاده میکند. در نهایت این کلاهبرداران، تماشاگران را به بدافزاری به نام «Kovter» آلوده میکنند که نوعی باج افزار (ranswomware) است.
چرا جاوا اینقدر ناامن است؟
بسیاری از کاربران نه تنها پلاگین جاوا را فعال میکنند بلکه از نسخههای تاریخ گذشته آن استفاده میکنند. بسیاری از کارشناسان از شرکت اوراکل (Oracle) انتظار دارند تا این پلاگین را به طور پیشفرض غیرفعال کند. در حقیقت اوراکل وضعیت فاجعه بار پلاگین جاوا را میداند و برای بهبود آن امید خود را از دست داده است. برنامههای جاوا در وب به سیستم شما دسترسی کامل دارند و این باعث بروز مشکلات فراوانی شده است. خوشبختانه مرورگرهای گوگل کروم و فایرفاکس به طور پیشفرض برنامههای جاوا را اجرا نمیکنند و از شما میخواهند تا روی آنها کلیک کنید تا اجرا شوند. اما متاسفانه اینترنت اکسپلورر همچنان جاوا را به طور پیشفرض فعال میکند. برای غیرفعال کردن جاوا در ویندوز ۷ روی استارت بزنید و کلمه Java را تایپ کنید. سپس روی Configure Java کلیک کنید. در ویندوز ۸ نیز با استفاده بخش سرچ کافی است عبارت Configure Java را تایپ کنید و روی آیکون آن کلیک کنید. حالا در پنجرهای که باز میشود روی قسمت Security رفته و تیک گزینه «Enable Java content in the browser» را بردارید.