IBM در خدمت رستوران ها

IBM در خدمت رستوران ها

مشتریان رستوران ها انتظار دارند که مواد غذایی که در رستوران ها مصرف میکنند تازه باشد  و مثلا گوجه ها یخ زده نباشدسس ها استفاده شده تازه باشد تا غذاها طعم تازگی خود را بدهند و از فساد آنها جلوگیری کرد. اما رستوران داران نمیتوانند برای همیشه مواد غذایی را ذخیره کنند و احتمال خرابی زیاد میشود و در کنار آن هزینه نگهداری محصولات بسیار گران تمام میشود. برای حل این مشکل IBM با جمع آوری اطلاعات رستوران ها و داده کاوی آن توانسته به بینشی از خواسته های مشتری برسد. در این صورت دیگر به انبار محصولات نیازی نیست و همیشه میتوان از محصولات تازه استفاده کرد و مشتریان را راضی نگه داشت.

به اشتراک بگذارید:

یک دیدگاه