کمک به رستوران ها توسط بیگ دیتا

blog_Grip-on-Big-Data

 

بازدهی بالا برای صاحبان رستوران ها بسیار اهمیت دارد؛ به خصوص اینکه آن ها بدانند کدام برند خاص بیشتر فروش می رود و معمولا در چه زمان هایی از روز مشتریان به غذاعهی خاصی علاقه نشان میدهند. استارت آپ سراییلی Weissbeerger با آنالیز داده های مربوط به وبگردی مشتریان رستورانها و نظرات آنها در مورد برندهای مختلف غذایی در وب، بازدهی آنان را تا۸۰درصد افزایش میدهد.

همچین به وسیله این استارت آپ داده هایی نظیر بیشترین ساعات استفاده شده از یک برند خاص و حجم سفارش از آن برند در صبح یا عصر را برای بازدهی بیشتر در اختیار رستوران ها قرار میدهد تا بر اساس آن اقدام به سفارش محصول برای خود کنند.

به اشتراک بگذارید:

یک دیدگاه